Mobil vaner
© Anna Stokland

Denne app afslører dine mobil-vaner

Hvor mange timer bruger du med din mobil i hånden? Og hvilke apps bruger du mest? Få et præcist overblik over dit mobilforbrug – hvis du tør

Instagram, Snapchat, Facebook … Instagram, Scapchat, Facebook. De fleste af os kender til at være fanget i vanen med at lukke den ene app, bare for at åbne en ny, som du allerede har kigget igennem.

Om du vil skrue ned for dit antal af timer på de sociale medier, eller bare er nysgerrig på dine mobilvaner, så er denne app løsningen.

QualityTime er navnet på app’en, der kan afsløre alle dine mobilvaner. App’en giver informationer om en lang række af dine digitale vaner, såsom dit daglige tidsforbrug og antallet af gange, du har låst skærmen op.

Derudover (og lidt skræmmende) kan app’en fortælle dig, hvilke apps du bruger mest tid på.

Synes du, at du bruger for lang tid på din telefon, kan du indstille en alarm på app'en. Alarmen giver en notifikation, når den valgte tid er gået, og du har brugt mere tid end du ønskede.

Mobil vaner

QualityTime giver både et overblik over, hvor meget tid du har brugt på telefonen på en uge og dagligt.

© QualityTime

Du kan også følge dagens tidslinje for at skabe et overblik over præcis, hvilke sociale medier og applikationer, du bruger på hvilke tidspunkter af døgnet. Funktionen kan også hjælpe dig med at huske, hvornår det nu lige var, du kom hjem, hvis aftenen i byen blev lidt for sjov.

Mobil vaner

Et indblik i QualityTimes tidslinje, her fra en søndag morgen, hvor man har masser af tid.

© QualityTime

Du kan også få hjælp til at nyde stilheden og få ro i hovedet, da QualityTime kan sætte din telefons applikationer på standby. Du skal bare vælge, hvor længe du vil tage en pause fra den digitale verden, og så lukker mobilen ned for alle forstyrrelserne imens.

Så hvis du tør få et indblik i, hvor længe du rent faktisk er på de sociale medier dagligt, så kan du downloade QualityTime til Android. Hvis du derimod har en iPhone, kan du finde et godt alternativ i app'en Moments.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF