Det kan du lave i efteråresferien

Ferier har det med at gå hurtigt - inden man ser sig om, sidder man igen på sin plads foran computerskærmen, og tænker på alle de ting, man ikke fik nået i løbet af ferien. Det vil vi gerne undgå, så her får du en guide til, hvad du kan lave fra mandag til fredag, så du får mest ud af dine feriedage.

© pexels

Mandag

Start din efterårsferie ud med at tage din bedste veninde i den ene hånd, en kop to-go kaffe i den anden hånd, og gå en lang tur i det friske efterårsvejr. Naturen er særlig smuk netop nu, hvor bladende ikke helt er faldet af træerne endnu.

København har mange smukke parker, som er ideelle til en gåtur. Valbyparken og Fælledparken er to af de største parker i København, hvor gåturen snildt kan blive til en lang én af slagsen.

© arken

Tirsdag

Tirsdagen skal nydes i kunstens tegn. Efteråret er den perfekte årstid til at tage på museum, og de københavnske kunstmuseer har heldigvis mange spændende udstillinger at byde på - og der er lidt til enhver smag.

Hvis du gerne vil have lidt inspiration til hvilke udstillinger, som er et besøg værd, så har vi allerede lavet en guide med tre udstillinger, du ikke må misse i efteråret. Her nævnes blandt andet Arkens nye udstilling med den surrealistiske kunster, Leonora Carrington, som er en stor anbefaling herfra.

© pexels

Onsdag

Biografhygge er som skabt til efteråret, og der er heldigvis masser af gode film, som bare venter på at blive set. Dokumentaren "Elizabeth" er en af de helt nye film, som netop er udkommet, og hvis du ligesom os på redaktionen har været trofast seer af serien "The Crown", så er denne film måske noget for dig.

Filmen er desuden instrueret af den ikoniske, Roger Michell, som særligt er kendt for den romantiske komedie, Notthing Hill - der i øvrigt også er en stor anbefaling fra redaktionens side, hvis du endnu ikke har set den.

Torsdag

Torsdag er dagen hvor du skal finde din nærmeste magasin-pusher, så du kan få fingrene i det helt nye nummer af Costume, som denne gang har et stort tema om at være modig.

Sæt dig godt til rette i sofaen og fordyb dig i vores inspirerende univers, hvor vi blandt andet tager dig en tur med til London og New York, forsyner dig med skønhedstips som gavner din hud, dit velvære og miljøet, og guider dig til hvad du skal tilføje til efterårsgarderoben.

© creative space

Fredag

Der findes efterhånden en del cafeer rundt omkring i København, hvor det primære formål ikke er at sælge kaffe og bagværk, men at lade gæsterne udfolde deres kreative side.

Hos Creative Space kan du eksempelvis male på keramik, og hos Smykbar kan du lave dit eget smykke - og bare rolig, du behøver ikke at besidde et særligt kreativt talent, for at få nogle hyggelige timer til at gå på en af disse cafeer. Det eneste du skal sørge for er, at selskabet er godt, og så er kan vi godt garanterer for en hyggelig oplevelse.