Mad og drikke
Den gastronomiske scene på Roskilde Festival har altid kunne tilfredsstille enhver craving. Bæredygtighed, globalt udsyn og nytænkning kendetegner festivalens madboder, og der er på Roskilde Festival krav om, at alle madboder skal have minimum 90 procent økologi og mindst én vegetarisk ret.
I år er det populære Food Court området blevet væsentligt udvidet, med hele tre food court-områder.
Det sunde alternativ
Skulle lysten til noget sundt indfinde sig, kan den nye japanske bod Kuma levere varen. Her kan du blandt andet få en lækker kålomelet. Du kan også slå et smut forbi Ramen Copenhagen, hvor du kan prøve en chicken eller veggie shoyu ramen.
Hvor: Kuma og Ramen Copenhagen, begge i Food Court på festivalpladsen.
Skål i øl, rom og økologisk sangria
I løbet af en Roskilde Festival bliver der cirka drukket en million liter øl, og også i den afdeling er der stort fokus på økologi og bæredygtighed.
Ved Trade Zone stiller københavnske Vinhanen for første gang op med økologiske vine, sangria og spritz. Til dem, der har brug for drikkevarer med en lidt blødere mundfølelse, kan man i et af de nye food court-område finde boden Naturmælk, som shaker mælkecocktails.
Hvor: Vinhanen i Trade Zone og Naturmælk i det nye Food Court-område på festivalpladsen.
Leder du efter den helt unikke 'Orange Feeling', skal du prøve Skotlander Rums økologiske, lyse rom, der de sidste 12 måneder har været pakket ind i Orange Scenes teltdug.
Hvor: Skotlander Rum Lounge i Trade Zone.