DJ'en guider: 9 sange, der får dig i sommerhumør

Gå sommeren i møde med en suveræn playliste, hvor der både er sange til festen, ferien og den rolige morgen. Danske DJ Fedty guider til sine sommerfavoritter

Der er ikke noget bedre end at gå sommeren i møde med en god playliste lige ved hånden. Derfor har vi spurgt den danske DJ Fedty om hendes sommerfavoritter – du kan lytte til alle sangene i bunden af artiklen.

Charlotte Day Wilson: WORK. God til en rolig morgen, mens solens stråler begynder at danse på ruden.

Sampha: Plastic 100c. Sampha garanterer god electro pop, og med denne sang vil jeg fortsætte i det rolige tempo, som sommer og ferie indbyder til.

Vanessa Paradis: Natural High. Et gammelt nummer, der stadig virker. Når vi går mod sommeren, får vi som regel et større smil på læberne – et natural high.

El Perro del Mar: Breadandbutter. Et ret nyt og ukendt band. Jeg er vild med tonerne af Eastern electro og den lidt barnlige vokal.

ABRA: Cry Baby. Mit nyeste girl crush.

KAMAU: Jusfayu. Det svinger, det her nummer – både hvad angår produktion og vokal. Og så er det dejligt varmt, forhåbentligt ligesom vores sommer.

Molina: Salvation. Den mest interessante nye danske kunstner – Molina både producerer, skriver og synger selv, og så har hun en international klang.

Teen: All about us. Det her nummer har jeg bare lyst til at skråle med på og danse rundt til med sving i skørterne. Me and my girls.

Kenton Slash Demon: Harpe. Tracket er ikke helt nyt, men jeg knuselsker det og synes, at det er helt perfekt til en fest en sommeraften.

Se flere spillelister fra Fedty her.

Playlisten er en del af det nye Costume, der er på gaden nu.