Carrie og Mr. Big i Sex and the City

Du gætter aldrig, hvem der skulle have spillet Mr. Big

Vi er i chok, efter at have hørt, hvilken kendt skuespiller, der oprindeligt var tiltænkt rollen som Mr. Big i Sex and the City

Her på Costume.dk er vi stadig ikke trætte af historien om Carrie Bradshaw, de mange fashion-moments og romancen med Mr. Big.

Og selvom vi godt ved, at det ender lykkeligt for Big og Carrie, sidder vi i dag stadigvæk klistret til skærmen gennem deres op- og nedture, fordi kemien mellem Carrie, spillet af Sarah Jessica Parker, og Mr. Big, spillet af Chris Noth, netop er så stærk.

Men nu viser det sig, at seriens skaber, Darren Star, oprindeligt havde en helt anden skuespiller i tankerne som Mr. Big, hvilket ville have ændret serien fuldstændigt!

Psst ... Darren Star mener ligeledes, at Sex and the City ender helt forkert. Læs hvorfor her

Som Darren Star fortæller til Entertainment Weekly:

“Oprindeligt havde jeg Alec Baldwin i tankerne som Mr. Big, men så mødte jeg Chris Noth, og syntes, at han var perfekt. Jeg kan huske, hvor god han var til den første læseprøve. Jeg siger ikke, at Chris var Mr. Big, men han lagde en masse af sig egen personlighed i rollen.”

Selvom der kun findes én rigtig Mr. Big, synes vi, at det kunne have været ret interessant at se, hvordan Alec Baldwin ville have båret rollen i Sex and the City / Foto: Wenn.com

I dag er det virkelig svært at forestille sig andre end Chris Noth i rollen som Mr. Big, men denne karakter var faktisk ikke den eneste, som var lige ved at gå til en anden skuespiller.

Aidan Shaw skulle oprindeligt spilles af skuespilleren Aiden Quinn, i stedet for John Corbett, som vi i dag alle kender og elsker som den sympatiske Aiden med den søde, men skognavende hund, Pete.

Men Aiden Quinn havde pludseligt ikke mulighed for at tage rollen som Aiden alligevel – og det er vi nok mange, som er godt tilfredse med.

Carrie og Aiden var nu søde sammen, og vi er glade for, at rollen som Aiden alligevel endte med at gå til John Corbett / Foto: Sex and the City

Efter at have hørt rygterne om andre skuespillere i rollerne som Mr. Big og Aiden, er det svært ikke at tænke på, hvordan kemien mon ville have været imellem Alec Baldwin og Carrie?

MERE FRA COSTUME