loppemarked
© @verasvintagedk

Efterårets og vinterens bedste loppemarkeder i København

Elsker du også jagten på loppeguld? Selvom højsæsonen for loppemarkeder er forbi, er der stadig masser af loppefund at gøre i vinterhalvåret. Vi giver dig her et overblik over nogle af de bedste loppemarkeder i København.

Er du vild med at gøre gode loppefund og shoppe secondhand? Der er masser af guld at finde på både lagersalg og ikke mindst loppemarkeder, hvor du måske kan være heldig at finde den helt perfekte vintagetaske, en lækker sweater eller måske lidt lækkert til indretningen af din lejlighed.

Selvom temperaturerne daler udenfor, byder København stadig på en masse gode loppemarkeder i de kommende måneder. Vi guider dig herunder til dem, du ikke må gå glip af.

Majgaarden

Majgaarden, der tidligere var kendt som Den Blå Hal, er flyttet længere ud på Amager, og byder hver weekend på et hyggeligt indendørs loppemarked med møbler og gammelt nips til hjemmet.

Loppemarkedet Majgaarden har åbent hver weekend kl. 10-16 på Tømmerupvej 64 i Kastrup. Læs mere her.

Lidkøb

Lidkøb er en genbrugsbutik med over 500 udlejede reoler og stande, hvor private sælger ud af tøj, sko, legetøj samt ting og sager til boligen.

Lidkøb ligger i Strynøgade 7 på Østerbro og holder åbent mandag-fredag kl. 10-18 samt weekender og helligdage kl. 10-17. Læs mere her.

Prismen

I kulturhuset Prismen på Amagerbro afholdes et stort indendørs loppemarked fem gange årligt. Loppemarkedet har omkring 150 stande fordelt på to etager, hvor du kan gå på jagt efter det bedste loppeguld inden for stort set alle kategorier. I Prismen finder du også Øens Spisested, hvis du skulle blive sulten undervejs.

Næste loppemarked er søndag 5. februar kl. 10-15 på Holmbladsgade 71 på Amagerbro. Læs mere her.