En snak med Roskildeaktuelle George Best

Vi har taget en lille snak med et af tidens nye ”boybands” George Best, der i aften spiller koncert på dette års Roskilde Festival. Det blev til en sludder om deres Roskilde playliste, forventningerne til aftenens koncert og det at ”gå offline” i ny og næ.

Hvem er George Best, og hvordan vil I præsentere Jeres lyd for nye lyttere? "George Best består af Mads Jenstrup (Synth), Daniel Thoning (Bas synth), Christian Bonne (Vokal) og Christian Askjær (trommer). Vi mødtes tilfældigvis i et øvelokale I København, hvor vores fælles kærlighed til synthesizere og dansabel electro-pop førte os sammen. George Best er lyden af elektronisk sommer pop og percussion beats tilsat 80’er New Wave referencer."

I spiller for første gang på Roskilde Festival. Hvad kan man forvente sig af Jeres koncert, og hvorfor skal man svinge forbi Jer? "Man kan forvente sig et festligt show med massere af groovet beats og disco synths omkranset af lækre falsetter. Vi tager til Roskilde for at holde en fest på Apollo, og vi håber, at publikum er med på det. Og så har vi en dansabel overraskelse med!"

I har spillet en del koncerter det sidste halve år og er nu ved at være et mere etableret navn. H**vad kommer til at ske hos Jer det næste halve år?** "Vi arbejder i øjeblikket på vores debut EP, som er godt på vej i studiet. Vi glæder os til at spille numrene live på festivaler henover sommeren, og så regner vi med at EP’en vil være ude i sensommeren. Forhåbentlig følger der en klubtur til efteråret, når pladen er ude."

Vi går udfra at en række fyre som Jer er på Roskilde hele ugen, hvad skal I opleve og høre på festivalen? "Vi slår rigtig nok lejr i vest i år og glæder os til et stærkt program på Roskilde. Vi skal i hvert fald se Hot Chip, Jungle og Sir Paul. Vi så Jungle i Store Vega sidste efterår, og de gav et sindssygt fedt show. Det er en klar anbefaling herfra. Vi skal også forbi Communions, The War On Drugs og Ryan Adams. Og så fyrer Dixon op for en fest lørdag midnat på Apollo, som vi ikke vil gå glip af."

Hvad er Jeres bedste Roskilde-tip til Costumes læsere? "Sluk din mobil, eller lad Facebook, Instagram og Snapchat blive liggende i lommen under koncerterne, og nyd showet sammen med dem, du er sammen med. I vores hverdag kan vi godt være slemme til at bruge for meget tid på telefonen. Roskilde Festival er et tiltrængt afbræk fra hverdagen og 'the orange feeling' opleves foran scenerne sammen med de tusinde andre festivalgængere og ikke igennem en mobilskærm."

*George Best spiller i aften kl**okken 18.00 på Apollo Scenen.***