© Julie Nymann

Er du vild med kunst? Dette skal du opleve i denne uge

Ugen står i kunstens tegn, og det er igen blevet tid til kunstmesserne Enter Art Fair og Chart Art. Vi guider dig til de vigtigste events og udstillinger på kunstmesserne og rundt omkring i byen.

I disse dage valfarter internationale kunstnere og kunstinteresserede til København, hvor kunstmesserne Enter Art Fair og Chart Art er de helt store trækplastre. De næste par dage og weekenden byder blandt andet på spændende udstillinger, talks, koncerter, filmvisninger og events.

Vi giver dig et overblik over begivenhederne, og hvad vi synes, du ikke må gå glip af.

© Julie Nymann

Enter Art Fair i Nordhavn

Enter Art Fair løber fra den 25.-28. August på Tunnelfabrikken i Nordhavn, og er en kunstmesse, hvor 350 danske og internationale kunstnere og 75 gallerier er samlet på ét sted. Det gør messen til den største internationale kunstmesse – som desuden er kørt af et udelukkende kvindeligt hold. Det er fjerde gang, at Enter Art Fair løber af stablen, og messen bliver torsdag skudt i gang med en fest, hvor alle er velkomne ude på Odds and Ends i Nordhavn. Hvis det virker lidt uoverskuelig at gå på opdagelse i kunstmessen på egen hånd, kan du hoppe med på en guidet tur. Du kan finde skemaet for de guidede ture her.

For hele weekenden koster en billet til kunstmessen 250 kroner, mens det koster 150 kroner, hvis du bare vil nøjes med en enkelt dag. Find billetter til Enter Art Fair her.

Adresse: Oceankaj 1, 2150 Nordhavn
Du kan finde det fulde program her.

© @the_audo

Livsstils-pop-up på The Audo

I et samarbejde med Enter Art Fair, står det danske PR- og kommunikationsbureau MIGLIORINI for en livsstils-pop-up udstilling i konceptbutikken The Audo i Nordhavn. Her mødes flere både danske og internationale livsstilsmærker og pop-uppen er åben for alle mellem d. 25. - 28. August.

Pop-uppen skydes desuden i gang med en event torsdag aften, hvor alle er velkomne. Akaya kommer som DJ og fyrer op for musikken i den idylliske gårdhave bag The Audo.

Adresse: The Audo, Århusgade 130, 2150 København Ø.
Læs mere her.

© @chart_artfair / David Hugo Cabo

CHART art fair i indre by

Charlottenborg Kunsthal, der ligger midt på Kongens Nytorv er fra fredag til søndag vært for kunstmessen CHART art fair, der er den største kunstmesse i norden. Kunstnerne, du kan møde under den kunst-fyldte weekend, strømmer til fra hele Norden, og byder på alt fra store installationer, kortfilm, performance workshops, bogsigneringer, samtaler og udstillinger, og samler kort sagt alt godt fra den kulturelle højborg i ét.

For hele weekenden koster en billet til kunstmessen 250 kroner, mens det koster 135 kroner, hvis du bare vil nøjes med en enkelt dag. Du kan finde billetter til kunstmessen her.

Adresse: Kongens Nytorv 1, 1050 København
Du kan finde det fulde program her.

© @tivolicph

CHART i Tivoli

Hvis du, når weekendens afslutning, stadig ikke har fået nok af kultureliten, fortsætter CHART inde i Tivoli med en udstilling rundt i den gamle have. Udstillingen sker i forbindelse med kunstmessens tiende afholdelse kan besøges fra 25. august til 25. september - altså en hel måned efter selve messen. I haven kan du opleve alt fra skulpturer og videoprojektioner, og udstillingen er en samling af installationer fra femten forskellige danske og internationale kunstnere.

Adresse: Vesterbrogade 3, 1630 København V
Læs mere her.