esther-kopi

Esther Urioste: Her er playlisten til din sommer

Lyt med, når DJ Esther Urioste sætter gang i sommerfesten med alt fra futuristisk fransk synthpop til tidlige 90'er numre og house vibes.

1. Never Left - Ricky Razu

"Ricky never disappoints. Ricky Razu er en undervurderet house DJ og 'Never left' er et simpelt og emotionelt housetrack, som jeg spiller til alle fester."

2. Bukoba - JJ PAULO

"Joram Johan Paulo er en ny dansk artist, der laver et sweet mix mellem afrobeat og hip hop. Et utroligt likeable track, som gør mig helt varm."

3. Free - Don Carlos

"Tidlige 90’er vibes og en favorit jeg selv hører på vej hjem fra et gig. Den masserer ørerne i seng."

4. The theme from “A summer place” - Percy Faith & His Orchestra

"Et masterpiece til de følsomme sommeraftener med dig selv eller dine nære. Den omfavner min cheesiness."

5. Hooked on you - DJOKO

"DJOKO er klart en af de bedste producere derude. Nogle af hans tracks er bangers, uden at jeg kan sige hvorfor. Det her er et af dem."

6. Hématome - L’Impératrice

"L’Impératrice er et fransk disco/pop band. Vokalen fra Flora Benguigui og det elegante guitar riff er perfekt til mine bevægelser i de lyse nætter."

7. Too Hot - Lexx, Woolfy

"Too hot for 2022!"

8. Remember Me (Original mix) - Blue Boy

"Et nummer fra 90’erne, der stadig rykker! Sangen var mit jam i sommeren 2021, og er det stadig. Marlene Shaws vokal blender perfekt med tracket, der slipper dig fri, hvilket vel er indbegrebet af feel good."

9. Expressing What Matters - Disclosure

"Old Chicago vibe, der gerne må spilles et par gange for meget. Den har alle de elementer i musik, jeg værdsætter mest."

10. Shinjuku Strut - Rick Wade

"Den her sang er så hypnotiserende, at jeg aldrig bliver træt af den. Den er det jeg vil kalde; en forsvunden perle til din sommer."

11. Parabéns - Marcos Valle

"Dette track er solskin på plade."

12. Microsono - Flavien Berger

"Futuristisk fransk synthpop. Jeg kan godt lide kombinationen af at forestille sig et billede individuelt, men med en frekvens som kan høres sammen."

Håndplukket til dig