Esther Urioste: Her er playlisten til din sommer

Lyt med når DJ, Esther Urioste, sætter gang i sommerfesten med alt fra futuristisk fransk synthpop til tidlige 90'er numre og house-vibes.

playliste_sommer_musik_costumedk_teaser

1. Never Left – Ricky Razu

"Ricky never disappoints. Ricky Razu er en undervurderet house-DJ og 'Never left' er et simpelt og emotionelt house-track, som jeg spiller til alle fester."

2. Bukoba – JJ PAULO

"Joram Johan Paulo er en dansk artist, der laver et sweet mix mellem afro-beat og hip-hop. Et utroligt likeable track som gør mig helt varm."

3. Free – Don Carlos

"Tidlige 90’er-vibes og en favorit jeg selv hører på vej hjem fra et gig. Den masserer ørerne i seng."

4. The theme from “A summer place” – Percy Faith & His Orchestra

"Et masterpiece til de følsomme sommeraftener med dig selv eller dine nære. Den omfavner min cheesiness."

5. Hooked on you – DJOKO

"DJOKO er klart en af de bedste producere derude. Nogle af hans tracks er bangers, uden at jeg kan sige hvorfor. Det her er et af dem."

6. Hématome – L’Impératrice

"L’Impératrice er et fransk disco/pop-band. Vokalen fra Flora Benguigui og det elegante guitar-riff er perfekt til mine bevægelser i de lyse nætter."

7. Too Hot – Lexx, Woolfy

"Too hot for 2023!"

8. Remember Me (Original mix) – Blue Boy

"Et nummer fra 90’erne der stadig rykker! Sangen var mit jam i sommeren 2021, og er det stadig. Marlene Shaws vokal blender perfekt med tracket, der slipper dig fri, hvilket vel er indbegrebet af feel good."

9. Expressing What Matters – Disclosure

"Old Chicago-vibe, der gerne må spilles et par gange for meget. Den har alle de elementer i musik, jeg værdsætter mest."

10. Shinjuku Strut – Rick Wade

"Den her sang er så hypnotiserende, at jeg aldrig bliver træt af den. Den er det jeg vil kalde; en forsvunden perle til din sommer."

11. Parabéns – Marcos Valle

"Dette track er solskin på plade."

12. Microsono – Flavien Berger

"Futuristisk fransk synth-pop. Jeg kan godt lide kombinationen af at forestille sig et billede individuelt, men med en frekvens som kan høres sammen."