© Jason Lloyd Evans

Sådan får du en succesfuld sommerdate

Fra sommerlige aktiviteter til afslappede og hyggelige møder. Brug sommeren til at invitere på en date, som både du og din potentielt udkårne sent vil glemme

En date ved vandet kan noget helt særligt. Nyd solnedgangen med et glas vin, eller vær friske og hop i bølgerne sammen.

© Roberto Nickson via Unsplash

4. Tænk i sjove aktiviteter

Noget af det, der kan være med til at skabe en afslappet stemning, er en sjov aktivitet fremfor en klassisk kaffe-date. Finder du på noget sjovt sammen din date, kan det lette stemningen, så du ikke skal være nervøs for at finde på samtaleemner, da det vil opstå helt naturligt ud fra det, I laver. Det behøver ikke være krævende – tag et sæt petanque-kugler og en flaske kold rosé med under armen, og find et fint sted i en park. Eller tag din date med til vandet, hvor I kan leje en kajak, en robåd, et paddle board eller hoppe en tur i bølgen, hvis I er friske.

5. Befri dig selv fra datingreglerne

Online dating kan hurtigt komme til at minde om et spil, hvor det handler om antal likes og dates, ligesom der findes usagte regler om, hvad man må lave på første date, hvem der betaler, og hvem der skriver først. Men glem reglerne, og gør præcis det, du har lyst til, så du har dig selv med hele vejen igennem. Det handler ikke om, hvor mange dates du får, men om at få en god oplevelse med en, du forhåbentlig kan finde kærligheden med. Og det bliver lidt nemmere, når du smider reglerne overbord og går med din mave- eller hjertefornemmelse.

Sommerlandet byder på masser af muligheder for små eventyr, som du og din date sammen kan drage ud på.

© Paz Arando via Unsplash

Kryds veje og find din date

Selvom online dating nærmest er blevet en fast del af vores kultur, er der intet, der slår det at møde sin udkårne tilfældigt. Det er netop den tankegang, dating-appen happn udspringer af, og derfor kan du på appen se profiler på personer, som du på et tidspunkt har krydset veje med i virkeligheden. Liker I begge hinanden, får du et crush, hvorefter samtalen kan begynde. Vil du gerne have en smagsprøve på din date, har happn nu lanceret en video-feature, der gør det muligt at møde hinanden virtuelt inden den fysiske date, så du kan være mere rolig, når du møder dit crush første gang.