Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

SS20-StyleMilan-2032 © Jason Lloyd Evans

Sådan får du en succesfuld sommerdate

Fra sommerlige aktiviteter til afslappede og hyggelige møder. Brug sommeren til at invitere på en date, som både du og din potentielt udkårne sent vil glemme

Er du single og hyppig bruger af dating-apps, kan det til tider være en udfordring at komme på den gode date igen og igen. Heldigvis er sommeren den perfekte anledning til at finde på sjove og anderledes muligheder, der kan sikre dig en succesfuld og god første date. Vi giver dig her fem gode råd til, hvordan du kan gøre din sommerdate til et hit – og måske gøre det til mere end bare en date.

1. Seal the deal

Du kan hurtigt få en god fornemmelse for, om der er god kemi med den, du skriver med på din dating-app. I stedet for at skrive sammen i flere dage eller uger, så kom hurtigt på banen og spørg, om din potentielle date vil mødes i virkeligheden. På den måde kommer I ikke til at udveksle lange beskedkorrespondancer forgæves, hvis ikke kemien skulle vise sig, når I faktisk mødes.

2. Find det gode sted at mødes

Det kan være svært at finde et nyt, romantisk sted til hver eneste date. Heldigvis gør sommeren det nemmere at finde frem til nogle unikke steder, så dig og din date kan gå på opdagelse i byen eller naturen sammen. I stedet for at ramme din sædvanlige date-café eller -bar, så tag udgangskpunkt i noget, som din date måske har haft stående på sin profil eller som relaterer sig til noget, I har skrevet om eller har tilfælles.

3. Vær dig selv

De bedste dates er dem, hvor du føler, du kan være dig selv. Det kan dog være lettere sagt end gjort, for vi har en tendens til at pynte lidt på virkeligheden på vores dating-apps og profiler på sociale medier, hvilket kan være med til at give dig en følelse af at skulle leve op til alt for meget. Prøv derfor at være dig selv fra start – det vil gøre det meget nemmere for dig at slappe af, når du endelig møder din date første gang. Så bliver stemningen afslappet og ærlig, uden at du skal føle, at du hele tiden skal imponere.

roberto-nickson-3AQoI70U9FQ-unsplash © Roberto Nickson via Unsplash

En date ved vandet kan noget helt særligt. Nyd solnedgangen med et glas vin, eller vær friske og hop i bølgerne sammen.

4. Tænk i sjove aktiviteter

Noget af det, der kan være med til at skabe en afslappet stemning, er en sjov aktivitet fremfor en klassisk kaffe-date. Finder du på noget sjovt sammen din date, kan det lette stemningen, så du ikke skal være nervøs for at finde på samtaleemner, da det vil opstå helt naturligt ud fra det, I laver. Det behøver ikke være krævende – tag et sæt petanque-kugler og en flaske kold rosé med under armen, og find et fint sted i en park. Eller tag din date med til vandet, hvor I kan leje en kajak, en robåd, et paddle board eller hoppe en tur i bølgen, hvis I er friske.

5. Befri dig selv fra datingreglerne

Online dating kan hurtigt komme til at minde om et spil, hvor det handler om antal likes og dates, ligesom der findes usagte regler om, hvad man må lave på første date, hvem der betaler, og hvem der skriver først. Men glem reglerne, og gør præcis det, du har lyst til, så du har dig selv med hele vejen igennem. Det handler ikke om, hvor mange dates du får, men om at få en god oplevelse med en, du forhåbentlig kan finde kærligheden med. Og det bliver lidt nemmere, når du smider reglerne overbord og går med din mave- eller hjertefornemmelse.

paz-arando-M8Q-cWGuwfE-unsplash © Paz Arando via Unsplash

Sommerlandet byder på masser af muligheder for små eventyr, som du og din date sammen kan drage ud på.

Kryds veje og find din date

Selvom online dating nærmest er blevet en fast del af vores kultur, er der intet, der slår det at møde sin udkårne tilfældigt. Det er netop den tankegang, dating-appen happn udspringer af, og derfor kan du på appen se profiler på personer, som du på et tidspunkt har krydset veje med i virkeligheden. Liker I begge hinanden, får du et crush, hvorefter samtalen kan begynde. Vil du gerne have en smagsprøve på din date, har happn nu lanceret en video-feature, der gør det muligt at møde hinanden virtuelt inden den fysiske date, så du kan være mere rolig, når du møder dit crush første gang.

Mere om Kultur? Få Costumes nyhedsbrev