© Den Kinesiske Købmand

Guide: De bedste asiatiske supermarkeder i København

Det bliver lige en tand federe at lave mad, når du har de helt rigtige ingredienser – især når det kommer til det asiatiske køkken.

Det bliver mere og mere eftertragtet at opsøge de traditionelle og autentiske ingredienser, når man laver asiatisk mad. Vi har derfor samlet de bedste asiatiske supermarkeder i København til dig i denne artikel. Uanset om du søger en vietnamesisk, en thailandsk eller en kinesisk købmand, så guider vi dig derhen.

Den Kinesiske Købmand

Den Kinesiske Købmand er i særdeleshed en klassiker, når det gælder asiatiske supermarkeder. Forretningen har været familiedrevet siden 1991, hvilket betyder, at de har eksisteret i mere end 30 år – 32 år for at være mere konkret.

Deres største forretning er placeret på Nørre Voldgade, lige ved siden af Nørreport Station, men for et par år siden åbnede de endnu en forretning i Torvehallerne i København. Begge forretninger er ret fantastiske, og byder på alt fra bestemte krydderier til gyoza-dej og de farverige mochi-is.

Snyd endelig ikke dig selv for et besøg hos Den Kinesiske Købmand.

Adresse:
Nørre Voldgade 54, 1358 København
Torvehallerne, 1362 København

© Den Kinesiske Købmand

Vietnam Supermarked

På Amager i København finder du Vietnam Supermarked, som er oplagt at søge til, hvis du skal finde ingredienser til phở ga, banh mi eller vietnamesiske forårsruller. Der forhandles også asiatiske varer, som bevæger sig uden for Vietnam.

Du kan eksempelvis både finde kimchi og panang karry. Butikken er mere end 15 år gammel, og er enormt velbesøgt. Vietnam Supermarked har vores varmeste anbefaling.

Adresse:
Frankrigsgade 14, 2300 København S

Vietnam_supermarked
© Hej Amager

Asien Supermarked

Asien Supermarked er placeret på Østerbro. Butikken har i mange år ligget som en skjult perle på en sidegade til Østerbrogade, men rykker nu ud i lokalerne på hjørnet af Christiansmindevej ud mod Østerbrogade, hvor der i mange år har ligget en grønthandler.

På billedet ser man den nye forretningsfacade, der er godt på vej til at blive klar. Asien Supermarked er en relativt stor forretning, og har både mange gode specialvarer, men også køkkengrej såsom bambus-steamere, der kan bruges til at fremstille bao buns og dumplings. Mums!

Adresse:
Christiansmindevej 2, 2100 København

Asien_supermarked
© Asien Supermarked

Thai Food

Thai Food er også et stort asiatisk supermarked, og de har et meget bredt og dybt sortiment af varer. På hylderne finder du altså mange versioner af hver slags varer, så hvis du søger nogle helt særlige nudler, en bestemt sojasauce eller lignende, så er der god chance for, at du kan finde det hos Thai Food i Nordvest.

Adresse:
Frederikssundsvej 36, 2400 København NV

© Thai Food

Jovan Asian Supermarket

På Frederiksberg finder du Jovan Asien Supermarket, der bugner af varer. Forretningen er enormt overskuelig, og de er særligt gode til at få de varer hjem, der er populære. Jovan Asien Supermarket har åbent alle dage fra klokken 10.00-19.00, hvilket gør butikken super attraktiv i de situationer, hvor du lige står og mangler en bestemt varer midt i madlavningen.

Adresse:
Gl. Kongevej 112, 1850 Frederiksberg

Jovan supermarked
© Privat

KFT – Your Asian Food Specialist

Inde i hjertet af Kødbyen i København finder du denne skønne asiatiske detailforretning. KFT – Your Asian Food Specialist har eksisteret i mange år. Deres personale er altid søde til at hjælpe, og priserne er super rimelige. Der er en helt særlig ånd og atmosfære i Kødbyen, som emmer af kvalitet og autencitet, hvilket KFT passer perfekt ind i.

Adresse:
Flæsketorvet 3, 1711 København

KFT - Your Asian Food Specialist
© KFT - Your Asian Food Specialist

Ume Asian Supermarket

Ume Asian Supermarket har også to forretninger. Den ene finder du på Amagerbrogade og den anden på Flæsketorvet. Forretningen er super organiseret, hvilket giver et godt og hurtigt overblik.

Ume har mange spændende varer, og forhandler eksempelvis forskellige sjove drikkevarer. De har også et ganske stort udvalg af slik og søde sager. Det er oplagt at søge til Ume, hvis du er på udkig efter koreanske eller japanske varer, da deres udvalg er i top.

Adresse:
Amagerbrogade 112, 2300 København S
Flæsketorvet 42-44, 1711 København V

Ume Asian Supermarket
© Ume Asian Supermarket