© Gun-Britt PR

Gun-Britt Zeller om sit bedste råd: “Husk at drømme”

Hvad er dit bedste råd? Det spørger vi hver måned en inspirerende kvinde om i vores nye podcast, ‘Mit bedste råd’. Vores allerførste gæst er frisør Gun-Britt Zeller, der fortæller om, hvorfor det er vigtigt at drømme.

“Det gode ved drømme er, at det er dine egne. Bliver de ikke til noget, behøver de ikke være en fiasko.”

Sådan fortæller stjernefrisøren Gun-Britt Zeller om sit bedste råd – at drømme – i første afsnit af vores nye podcastprogram, 'Mit bedste råd'. At drømme er for Gun-Britt en vigtig drivkraft. Drømme er med til at skabe grobund for det, du glæder dig over, mens de også kan bruges som personlige mål for det, du gerne vil med dit liv. Men skal de gå i opfyldelse, kræver det blandt andet fokus og friheden til at være lige den, du er. For den eneste garanti er dig selv, fortæller Gun-Britt blandt andet i podcasten.

“Det gode ved drømme er, at det er dine egne. Bliver de ikke til noget, behøver de ikke være en fiasko.”

I 'Mit bedste råd' møder Costumes journalist hver måned en inspirerende kvinde til en snak om det bedste råd, hun gerne vil give videre. Lyt til første afsnit af interview-programmet på Apple Podcasts her eller via Podimo. Begge steder finder du desuden resten af Costumes podcasts, som hver måned dykker ned i aktuelle emner inden for mode, kultur og samfund.