© Maja Kongegaard Bramm

Heartland skifter lokation i år – hjem til dig

Heartland aflyser ikke helt årets festival, men skaber i stedet en anderledes festivaloplevelse. Sæt kryds i kalenderen den 30. og 31. maj, for der skal du til festival – derhjemme.

Vi har alle måtte vænne os til, at denne sommer bliver uden festivaler, men hvis du spørger Heartland, er festivalsæsonen ikke helt aflyst.

Heartland har nemlig offentliggjort, at selvom dette års festival ikke kommer til at finde sted på den vante lokation på Egeskov Slot, skal det ikke stoppe dem i at levere kultur til publikum.

Det betyder, at vi alle kan få tilfredsstillet festivalhumøret, når Heartland den 30. og 31. maj 2020 skaber en festivaloplevelse med konceptet Heartland @ Home.

Du kan både opleve online livekoncerter med blandt andre Selma Judith og Lord Siva, online Heartland Talk-podcasts samt madworkshops med Frederik Bille Brahe, alt imens du kan få Heartland-vin og -øl leveret direkte til din dør.

Du kan læse om hele programmet for festivalen her.

Heartland vender tilbage på Egeskov Slot næste år den 27. til 29. maj 2021.

De vante omgivelser for Heartland bliver dette år skiftet ud, men festivalen vender stærkt tilbage i 2021 på Egeskov Slot.

© Maja Kongegaard Bramm