Her er de mest googlede madvarer

Google har løftet sløret for en liste over de mest (og mindst) populære madtrends. Se et udpluk af søgemaskinens afsløringer her

Populære madtrends

Har du nogensinde studset over, hvilke madtrends, der er mest populære på internettet? Eller mindst populære?

Det har vi i hvert fald, og nu giver Google os svaret i form af Google Food Trend Reports, som kortlægger folks søgevaner i forhold til mad.

Rapporten er baseret på månedlige søgninger fra januar 2014 til februar 2016, og fokuserer på de madtrends, der er mest populære i USA. Informationen skal eftersigende bruges til at hjælpe restauranter og madører med at planlægge deres menuer efter, hvad folk helst vil spise – og hvad de gerne undgår.

Masser af mug cakes

Rapporten indeholder blandt andet en Rising star-kategori med søgninger, som er stadig tiltagende hver måned. Nogle af de nye madtrends talte den japanske suppe Ramen, gurkemeje, veganske donuts og surdejsbrød.

De såkaldte 'mug cakes' – altså kager, der bliver lavet i et krus – blev kåret som den ultimativt mest populære madtrend. Googles trendrapport præsenterede søgninger på alverdens variationer over kageopskriften, der spændte fra vanilje og chokolade til glutenfri og palæo-venlige udgaver.

Psst ... Få den virkelig lækre opskrift på mug cake med nutella, der tager bare 1 minut at lave, her

Sidst afslørede søgemaskinens rapport de madtrends, som er på vej ud, der til vores store overraskelse bød på sund spise som quinoa og grønkålschips, samt glutenfri cupcakes og bryllupskager.