SKAM Emma
© NRK

Her er de nye ansigter i Skam

Desværre må vi fremover undvære kuleste William i Skam-universet, men heldigvis kan vi byde velkommen til et par nye ansigter, blandt andet rebellen Emma

Første del af den norske ungdomsserie Skam landede i sidste uge på NRK, og her på redaktionen er vi allerede oppe at køre over gensynet med vores yndlingsgymnasieelever.

Denne gang er det Isak, der er i fokus, og selvom vi desværre må undvære bad boy-karakteren William, kan vi heldigvis byde et par nye ansigter velkommen!

Vi kan blandt andet sig hej til det norske stjerneskud Ruby Dagnall, der spiller den rebelske teenager Emma W. Larsen, som både har haft en ældre kæreste og eksperimenteret med rusmidler – mon hun bliver den nye veninde i flokken?

SKAM | Det her er de nye ansigter i Skam
© NRK

Derudover har vi drengene Mahdi Disi (Sacha Kiéber) og Magnus Fossbakken (David Sjøholt) – to drenge, der vist bliver et farligt bekendskab. De har i hvert fald allerede røget hash med vores kære Isak og Jonas.

SKAM | Det her er de nye ansigter i Skam
© NRK

Selvfølgelig har vi også Even. Vi ved desværre ikke særlig meget om denne herre endnu, men vi har en ide om, at han bliver et stort hit hos Isak. Mon han overtager pladsen som den kuleste dreng på Nissen?

© NRK