Eden Jaxx
© Eden Jaxx

Her får du landets bedste burger

Vi guider til de mest snaskede, saltede og velsmagende burgere i hele landet, som med garanti vil tilfredsstille dine cravings.

Burger Anarchy

Placering: Gravene 2, Odense C
Derfor skal du spise her: Hvis du har lyst til at udforske alternative udgaver af den klassiske burger, er Burger Anarchy stedet. Prøv for eksempel deres 'Butcher Bill' med sashi-oksekød, trøffelmayo, løgkompot, jordbær og sprøde chips eller deres 'Barney Gumble' med oksekød, urteaioli, løgringe, cheddar, bacon og solbær-BBQ-sauce.

Læs mere

Eden Jaxx

Placering: Rosenvængets Allé 3, København Ø
Derfor skal du spise her: Gennem de seneste år har adskillige veganske og vegetariske restauranter bevist, at den klassiske burger sagtens kan tåle at blive nyfortolket uden brug af animalske ingredienser. Et af de nyeste skud på stammen er Eden Jaxx, som leverer 100% plantebaserede burgere – prøv for eksempel deres 'The Classic'-burger med en bøf lavet af beyond meat, som vil få selv den største kødelsker til at bøje sig i støvet.

Læs mere

Gasoline Grill

Placering: København (se adresser)
Derfor skal du spise her: Københavner-darlingen Gasoline Grill leverer simple, men smagfulde burgere bestående af få, gode ingredienser som en saftig bøf, en sød bolle og sprøde grøntsager. Det er det perfekte sted til dig, der er til en god burger helt uden dikkedarer.

Læs mere

Burger BOOM

Placering: Aarhus, Aalborg og Randers (se adresser)
Derfor skal du spise her: Burger Boom har opnået stor popularitet siden stedets åbning i 2017, og med god grund: Hos kæden helliger man sig til konceptet "fra jord til bord", og det betyder, at man bruger friskt lokalt kød fra fritgående køer i Mols Bjerge, friskbagt brød fra den lokale bager og udelukkende økologiske grøntsager. Resultatet er en velsmagende burger med de gode ingredienser i fokus.

Læs mere

Jagger

Placering: København (se adresser)
Derfor skal du spise her: Manden bag Jagger er kokken Rasmus Oubæk, der er kendt fra restauranter som Pluto og Retour, og ikke overraskende er der derfor fokus på uovertruffen kvalitet hos den populære burgerkæde – helt ned til, hvordan kødet bliver hakket. Jagger er til dig, der craver en ægte, velsmagende fastfood-burger til rimelige penge. Prøv for eksempel den klassiske cheeseburger med bøf af frilandskød, cheddar, løg, pickles og dressing.

Læs mere