Pizza landets bedste København Aarhus
© Corsa pizza

Her får du Københavns lækreste pizzaer

Hvor får man Københavns bedste pizza? Vi har lavet en "to do-liste" med 10 steder, hvor du får de bedste pizzaer i København. Hvor mange af stederne kan du krydse af?

Bedste pizza i København

Siden pizzaen kom til Danmark op gennem 70'erne og 80'erne, er spisen med italiensk afstamning blevet mere og mere populær i mange danske husholdninger.

Efterhånden begiver flere sig i køkkenet for selv at kreere lækre pizzaer, og nogle anskaffer sig sågar en pizzasten for den rette sprøde bund. Men selvom hjemmelavede pizzaer har sin charme, er det svært at opnå samme resultat som pizzeriaerne, der ofte bager pizzaerne i en stenovn.

Pizza er både en populær spise på restauranter, men er også velegnede som take-away - til sofaen eller med ud i parken. Men hvor får man egentlig den bedste pizza i København?

Vi har udvalgt 10 steder, hvor du får de bedste pizzaer i København.

Har du mon prøvet dem alle? Ellers kan du med fordel begynde fra en ende af.

© Babbo-ria

Babbo-ria

Pizzaer direkte fra bageriet på Frederiksberg

Midt på Godthåbsvej på Frederiksberg finder du et hyggeligt hjørne med stribede markiser og cafeborde udenfor, som bestemt er et besøg værd i jagten på den bedste pizza i København. Her holder bageri og restaurant Babbo-ria til. Med en forkærlighed for surdej må du ikke gå glip af stedets hjemmebagte brød med olie, men husk også at gemme plads til pizzaerne, som er lavet fra bunden i det lækre bageri.

Adresse: Godthåbsvej 10, 2000 Frederiksberg
Bestil din pizza her.

Pizza Østerbro København surdejspizza
© Corsa Pizza

Corsa

Napolitansk pizza med autentisk italiensk stemning på Østerbro

Corsa har for nyligt åbnet ny restaurant på Østerbro, hvor cykelløb og fodbold i fjernsynet, spejle på væggene og små hyggelige marmorborde danner rammen for en autentisk italiensk restaurantoplevelse. På menuen finder du blandt andet surdejspizzaer med de boblende leopardpletter og den blødeste kant (her smider man ikke kanterne ud) – i vores øjne nogle af de bedste pizzaer i København!

Adresse: Østerbrogade 56, 2100 København
Bestil din pizza her.

Surdejspizza Vesterbro København
© Surt

Surt

Pizzaer med italienske rødder på Vesterbro

Grundlæggeren af surdejspizzeriaet og restauranten Surt har rødder i Italien, som i generationer har været ferme på bagefronten. Det har resulteret i stenovnspizzeriaet, hvor fyld som hestebønner og blå østershatte udfordrer de gængse ingredienser, hvilket gør de smagfulde pizzaer interessante, anderledes og lækre – og blandt nogle af de bedste pizzaer i København.

Adresse: Bag Elefanterne 2, 1799 København
Bestil din pizza her.

Bæst pizza Nørrebro København europas bedste
© Bæst

Bæst

Prisvindende pizza på Nørrebro

I en hyggelig gård midt på Nørrebro finder du Bæst, som i 2019 blev kåret som den 3. bedste pizza i Europa – så der er vist ingen tvivl om, at der her er tale om en af topkandidaterne til den bedste pizza i København. Hos Bæst går de ikke på kompromis med råvarerne, og derfor er en af stedets mest smagfulde klassiske pizzaer blot med tomatsauce og stracciatella. Pizzaerne bliver til i en brændefyldt stenovn, hvor de får en saftig bund og de velkendte leopardpletter.

Adresse: Guldbergsgade 29, 2200 København
Bestil din pizza her.

Pizzeria Vesterbro
© Pizzeria MaMeMi

Pizzeria MaMeMi

Sæsonbetonede pizzaer på Vesterbro

Tanken bag pizzeriaet på Vesterbro er at berige danskerne med et stykke ægte italiensk kultur og at lave nogle af Københavns bedste pizzaer. Der bliver eksperimenteret med forskellige kvalitetsråvarer, hvilket har resulteret i en jævnligt udskiftende sæsonbetonet pizzamenu. Hvad der ikke eksperimenteres med, er den sikre, sprøde og lære pizzabund.

Adresse: Mysundegade 28, 1668 København
Bestil din pizza her.

Pizzeria Luca pizza europas bedste
© Pizzeria Luca

Pizzeria Luca

Autentiske italienske pizzaer gemt i indre by

Hos Pizzeria Luca får du en god, ægte og autentisk italiensk pizza med den helt rette sprødhed, hvilket i 2019 gav stedet titlen som Europas 5. bedste pizza. Stedet har stort fokus på autentiske smage, og derfor er opskriften på den hele 72-timers koldhævede dej hentet fra Italien.

Adresse: Gammel Strand 42, 1202 København
Bestil din pizza her.

Pizza stensbagt Amager Bryggen
© Pizza Bro

Pizza Bro

Stenovsbagte pizzaer på Islands Brygge

Traileren midt på Islands Brygge ser ikke ud af meget, men de stenovnsbagte pizzaer med den sprøde bund og de friske råvarer på toppen er blandt de bedste pizzaer i København og bestemt værd at sætte tænderne i. Og når du får den lune bakke i hænderne, er du ikke et sekund i tvivl om, at din pizza er friskbagt og lige taget ud af ovnen i den beskedne vogn.

Adresse: Njalsgade 19D, 2300 København
Bestil din pizza her.

Pizza tapas Nørrebro minipizza
© Pico Pizza

Pico Pizza

Pizza-tapas på Nørrebro

Pico Pizza er stedet for dig, der aldrig kan beslutte dig for en pizza. Her er pizzaerne nemlig lavet i mini-udgaver, og derfor bestiller man typisk tre forskellige af de lækre pizzaer, hvilket giver dig mulighed for at smage lidt af hvert. Duften af pizza er uundgåelig i den lille hyggelige restaurant, hvor surdejspizzaerne laves i en stenovn midt inde i restauranten.

Adresse: Skyttegade 3, 2200 København
Bestil din pizza her.

Pizza vegetar vegetarisk København
© Mission Cph

Mission Pizza

Pizzaer med fokus på grøntsager i indre by

Hos Mission går de særligt op i at anvende grøntsager som fyld, men det er også muligt at bestille kød på din pizza. Stedets pizzaer, der er blandt de bedste pizzaer i København, har både den eftertragtede leopardplettede kant og den helt rigtige sprødhed. Og så tilbyder Mission Pizza en take away løsning til en picnic ved havnekanten, hvor du får gafler, kniv og servietter med i bestillingen, som inkluderer, 2 pizzaer, 4 grønne retter og 1 flaske cocktails.

Adresse: Havnegade 44, 1058 København
Bestil din pizza her.

Pizza to-go Værnedamsvej
© Dal Forno

Dal Forno

To-go pizzaer gemt på Værnedamsvej

Blandt alle de hyggelige restauranter på Værnedamsvej finder du det lille pizzeria Dal Forno, hvor du enten hurtigt kan snuppe deres friske og bløde focaccia eller bestille en af de lækre pizzaer. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at der er kræset for din mad.

Adresse: Værnedamsvej 9, 1819 Frederiksberg C
Læs mere her.