Cara Delevingne udgiver sin første sang
© Wenn.com

Hør Cara Delevingnes første sang

Vi kender hende fra catwalken og det store lærred. Nu udgiver Cara Delevingne også en sang for første gang nogensinde, der agerer soundtrack til stjernens nye film

Cara Delevingne er en kvinde af mange talenter: Hun er ualmindeligt god foran et kamera, spiller skuespil og kan synge. Sidstnævnte talent er det, Cara Delevingne har udnyttet mindst, men nu er stjernen klar med sin helt egen sang.

Vi har før stiftet bekendtskab med Delevingnes musikalske talent, da hun i 2014 sang duet med Pharrell Williams i Chanel-filmen Reincarnation. Derudover spiller hun både trommer og guitar, og kan tilmed beatboxe.

Delevingnes nye sang hedder I Feel Everything og er soundtracket til den franske filminstruktør Luc Bessons sciencefictionfilm, Valerian and the City of a Thousand Planets, som blandt andet har Cara Delevingne og Rihanna på rollelisten. Sangen er komponeret af Alexandre Desplat, som er kendt for sit arbejde på The Imitation Game og The Danish Girl.

“Jeg kan ikke tro, at den endelig er ude. Hør den, og lad mig vide, hvad I synes,” skriver Cara Delevingne på Instagram om sin nye sang.

Du kan lytte til sangen nedenfor.