Det italienske madmarked Eataly åbner i hjertet af Illum
© Eataly

Italiensk madmarked indtager Illums underetage

Hos Eataly kan du spise, købe lækre specialiteter, og i november og december vil der være gratis madlavningskurser og vinsmagning

I sidste uge slog det italienske madmarked Eataly for første gang dørene op i underetagen af Illum.

Eataly er et italiensk madmarkedkoncept, hvis første marked åbnede i Torino, Italien i 2007 og med 30 markeder verden over er turen nu endelig kommet til Danmark, som det første sted i Nordeuropa.

Psst ... Savner du et sundere alternativ til den klassiske, italienske pizza, så find 9 sunde opskrifter på anderledes pizzabunde her

Med 200 kvadratmeter i Illums underetage vil dette marked være dedikeret til konceptet: Spis, shop og lær.

Eataly tilbyder nemlig en gennemført italiensk oplevelse med tre spiserier, en kaffebar, en vinbar samt en chokolade og en gelato-bar, over 3000 italienske kvalitetsprodukter, vinsmagsning og madlavningskurser.

Her er altså tale om den fulde italienske oplevelse, uanset om du bare vil spise, købe lækre specialiteter eller selv lære at lave den lækre og traditionsrige mad.

Om åbningen af det lækre madmarked i København fortæller Eatalys CEO, Luca Baffigo:

“Det er første gang, vi introducerer vores koncept spis, shop og lær i Danmark. Ifølge Eatalys filosofi kan gæsterne nyde traditionelle italienske retter, shoppe fra et rigt udvalg af italienske specialiteter, der altid har fokus på høj kvalitet til rimelige priser samt lære i vores madlavningsskole, som tilbyder klasser for alle aldre og pengepunge.

Vi kan slet ikke vente med at bringe vores koncept tættere på danskerne – som, vi ved, er forelsket i italiensk mad.”

Derudover har Eataly også åbnet en italiensk bar, Rudo, i Illums gadeplan, og denne åbnes i samarbejde med Christian F. Puglisi, der før har stået for restauranterne Relæ, Mannfreds og Bæst.

I november og december er der desuden ekstra stor grund til at lægge vejen forbi Eataly, fordi her vil alle aktiviter, hvilket blandt andet tæller madlavningskurser og vinsmagning, være gratis.

Du finder Eataly i Illums undertage på Østergade 52, København K.

MERE FRA COSTUME