Kronprinsparret er blevet udnævnt som bedst klædte i 2016 af Vanity Fair
© Wenn.com

Kronprinsparret topper prestigefyldt liste af Vanity Fair

Som den eneste dansker har Mary fået æren af at komme på samme liste som Audrey Hepburn og Kate Moss – og Frederik hyldes også af det amerikanske magasin

Vi har altid vidst, at det danske Kronprinspar er både smukke og stilfulde. Det blev understreget med en forside på australsk Vogue tidligere i år, og nu følger amerikanske Vanity Fair trop med en hyldest til Kronprinsparret.

Det prestigefyldte magasin har nemlig udpeget Kronprins Frederik som værende en af de bedst klædte mænd i 2016. I samme omgang modtager Kronprinsesse Mary en endnu større hæder, da hun i år er blevet optaget på Vanity Fairs Hall of Fame-liste over de evigt stilfulde.

Hall of Fame-listen har eksisteret siden 1940, og kun få mennesker verden over har fået æren af at blive optaget på listen, hvis medlemmer udvælges af Vanity Fairs redaktører.

I år er der kun blevet optaget tre nye medlemmer, og her er smukke Kronprinsesse Mary en af dem. Listen inkluderer andre prominente navne såsom Audrey Hepburn, Karl Lagerfeld og Kate Moss, så man må sige, at vores Kronprinsesse er kommet i fornemt selskab.