© WENN.com

Leonardo DiCaprio overrasker alle med sin takketale

Kate Winslet sad med tårer i øjnene, og hele verden taler om den i dag. Se, hvorfor Leos tale vil gå over i historien

Endelig vandt Leonardo DiCaprio sin første Oscar. Første gang han blev nomineret til den prestigefyldte gyldne statuette var tilbage i 1994 for What's Eating Gilbert Grape, og siden da har han været nomineret ikke mindre end seks gange.

Så da Leonardo DiCaprio til The Oscars 2016 i nat dansk tid endelig vandt en statuette, for Bedste Mandlige Hovedrolle i The Revenant, må det siges at have været længe ventet, og for mange kom det ikke som nogen overraskelse, at det var for denne krævende rolle, at Leo endelig skulle løbe med prisen.

Hvad der til gengæld var overraskende, var stjernens takketale, der fik hans bedsteveninde, Kate Winslet, til at sidde med tårer i øjnene. Og efter, vi har set talen her på redaktionen, må vi indrømme, at vi godt forstår Kate.

En berørt Kate Winslet til The Oscars 2016 under Leonardo DiCaprios takketale

I talen starter Leonardo DiCaprio med at takke hele crewet bag The Revenant, men så slår han over i en mere seriøs tone, og siger:

“At lave The Revenant handlede om menneskets forhold til naturen [...] Klimaforandringerne er ægte, de sker lige nu. Det er den mest aktuelle trussel, alle arter på Jorden står overfor, og vi bliver nødt til at arbejde sammen og stoppe med at trække tiden ud," før han afslutter med denne slående opfordring til os alle:

“Lad os ikke tage vores planet for givet. Jeg tager ikke i aften for givet."

Se hele den rørende tale herunder:

Stort tillykke til Leo med Oscar-statuetten og respekt for hans takketale!