Løb for velgørenhed og vær med til at slå rekord
© Unique Models / Youruncopenhagen.dk

Løb for velgørenhed med Unique Models

Du er invitereret til Danmarks største velgørenhedsløb, You Run, som i år samler penge ind til flere velgørenhedsorganisationer end nogensinde før

Du er inviteret til Danmarks største velgørenhedsløb, You Run, som i år samler penge ind til flere velgørenhedsorganisationer end nogensinde før.

Hvis du har lyst til at løbe med, kan du vælge mellem fem og ti kilometer eller et halvmaraton. Se alle de gode sager, du kan kan løbe for, på Youruncopenhagen.dk, hvor du også kan tilmelde dig.

Hvor: You Run ligger centralt i København, og løbet foregår rundt om Inderhavnen. Målområdet ligger på Søren Kierkegaards Plads 1, 1016 København K.

Hvornår: 30. april.

Blandt årets største hold er Unique Models, som støtter Plan Danmarks arbejde for udsatte piger, der vokser op i slummen.

”Til hverdag arbejder vi jo i en branche, hvis fokus ligger på det ydre – og ofte mere luksuspræget. Derfor er det vigtigt for os at støtte op om Plan, da der er utrolig mange mennesker på kloden, der ikke har det lige så privilegeret som os, desværre,” siger Jesper Thomsen, Managing Director hos Unique Models.

Unique Models stiller op med 18 løbere og holdet består af både modeller, stylister, makeupartister og agenter.

Hvis du gerne vil støtte den gode sag, som Unique Models løber for, men ikke har lyst til selv at løbe med, kan du stadig støtte på deres indsamlingsside. Onlineindsamlingen er åben allerede nu og frem til den officielle løbsdag.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF