© @verasvintage

Loppemarkeder du skal besøge i København

Elsker du også jagten på loppeguld? Sæt kryds i kalenderen og tag din veninde i hånden, når vi her giver dig et overblik over nogle af de bedste loppemarkeder i København.

Bæredygtighed og secondhand er blevet vigtige begreber i danskernes modebevidsthed. Derfor er det en oplagt ide at jagte loppeguld, nu hvor temperaturen så småt er begyndt at stige udenfor og foråret snart er på vej – og her byder København på masser af loppemarkeder i de kommende måneder.

Loppemarkeder er en fantastisk måde at tilbringe en weekend eller en fridag på, og det kan snildt kombineres med en lækker frokost på en hyggelig cafe. Det er et sted, hvor du kan finde en bred vifte af varer, som dækker over alverdens kategorier lige fra antikviteter og vintage til tøj, smykker og sko – alt sammen til overkommelige priser.

Vi giver dig her vores bedste bud på loppemarkeder, som du skal besøge i den kommende tid.

Veras Market

Hos Veras Vintage kan du året rundt gøre gode loppefund. Hver søndag fra april til oktober er loppemarkedet at finde under Bispeengbuen på Frederiksberg, mens de i november og december rykker indenfor i Nørrebrohallen, hvor private stadeholdere sælger ud af deres garderobe. Der er gratis entree

Hvad koster en stand?
En stand hos Veras Marked koster 440 kr. at booke, og hvis du ikke har dit eget tøjstativ med bøjler, så kan det tilkøbes for 220 kr.

Veras Market afholdes forskellige steder i landet, så tjek datoer, tidspunkt og lokation her.

Finders Keepers

Finders Keepers finder du i Øksnehallens og Godsbanens lokaler, som bliver proppet med kreative kunsthåndværkere og designere, der sælger ud af deres unikke produkter. Her vil du finde en bred vifte af produkter inden for kategorierne møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker og kreativ botanik. Entreprisen ligger på 50 kr.

Hvad koster en stand?
Hvis du gerne vil have en stand hos Finders Keepers, skal først udfylde en ansøgning. Prisen for en stand varierer alt afhængig af størrelse og spænder fra 1.600-4.950 kr. Du kan også tilkøbe ekstra ting i form af bagvægge, stole, borde og strøm til pris mellem 40-1.360 kr.

Sted:
København: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København
Aarhus: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Indgang 3A, 8000 Aarhus

Hvornår:
Øksnehallen: 25. - 26. februar
Godsbanen: 22. - 23. april

Loppelindas Marked i Fælledparken

Fælledparkens loppemarkedet foregår på Den Franske Plads, hvor du kan finde gode loppefund i dejlige omgivelser. Loppemarkedet er udendørs, så det er hyggeligt på en solskinsdag. Loppemarkedet er åbent fra kl. 10-15, og der er gratis entré hele dagen.

Hvad koster en stand?
Det koster 269 kr. at booke en stand på Loppelindas Marked i Fælledparken. Det er ikke muligt at tilkøbe tøjstativer, borde og stole, så det skal du selv medbringe.

Sted: Serridslevvej, 2100 København Ø
Hvornår: 16. april kl. 10-15

Lopplindas Marked på Enghave Plads

På Enghave Plads opsættes stande i massevis, så du kan med garanti finde et (eller mange) gode loppefund her. Her kan du finde alt fra tøj, sko og tasker til hjemmelavet kunst og design. Loppemarkedet er åbent fra kl. 10-15, og der er gratis entré hele dagen.

Hvad koster en stand?
Det koster også 269 kr. at booke en stand på Loppelindas Marked på Enghave Plads. Det er ikke muligt at tilkøbe tøjstativer, borde og stole, så det skal du selv medbringe.

Sted: Enghave Plads, 1670 København V
Hvornår: 23. april kl. 10-15

Det Grønne Loppemarked

Det Grønne Loppemarked er en non-profit organisation, som har fokus på genbrug. Udover at shoppe genbrug, kan du også købe økologiske grøntsager, surdejsbrød, plantebaseret morgenmad og frokost – og du kan også deltage i workshops med fokus på bæredygtighed. Der er gratis entré hele dagen.

Hvad koster en stand?
Det koster mellem 385-700 kr. at booke en stand på Det Grønne Loppemarked. Prisen varierer alt afhængigt at standens størrelse.

Sted: Jagtvej 16, 2200 København N
Hvornår: Hold øje med datoer her.

Guldsmedens Luxury Secondhand Market

Er du til et hyggeligt secondhand loppemarked med luksus-fund, hvor modefolk, influencers og vintagebutikker sælger ud af garderoben, så er Guldsmedens Luxury Secondhand Market stedet for dig. Her kan du oveni købet nyde en Mimosa, mens du gør et godt køb. Entréen er gratis hele dagen.

Hvad koster en stand?
Det er ikke muligt som privatperson at booke en stand hos Guldsmedens Luxury Secondhand Market, men hvis du har en lille forretning, kan du leje en stand ved at kontakte Guldsmeden Hotel.

Sted: Gullfossgade 4, København S 2300
Hvornår: 5. marts kl. 12-16