Podcast
© Instagram / @Monicaainley_

Lyt til modens største it-girls’ podcast

Du kender dem sikkert fra deres inspirerende Instagram-profiler. Nu fortæller de ærligt om livet bag modens kulisser og industriens største hemmeligheder

Camille Charrière og Monica Ainley er to af modebranchens største influencere, stylister og modejournalister. Nu er de to teamet op, og inviterer deres følgere endnu tættere på modens verden med podcasten Fashion No Filter.

Hvert afsnit tager mellem 20 og 60 minutter, hvor du kan fordybe dig i emner som Instagram, den moderne muse og mænds holdning til mode.

“Nutidens verden bliver hele tiden mere visuel, når kommunikation primært foregår via sociale medier, hvor det indhold, der deles (billeder, videoer, memes) både er umiddelbart og flygtigt. Vi ville gerne gå tilbage til et medie, der er mere fokuseret på at skabe solidt indhold. Med en podcast skal din fantasi arbejde hårdt, da du er koblet fra verden omkring dig. Det er et sjovt og moderne medie, der lader os udforske hvert emne i dybden,” fortæller Charrière og Ainley til Vogue.fr.

Podcasten inkluderer både små interviews med eksperter, samt venskabelig hyggesnak mellem Charriére og Ainley.

“I hver episode vil vi udforske et emne, der forholder sig til modeindustrien. Idéen er at fremvise modens virkelige verden for lytteren med en lille problematik, mens vores gæster forklarer deres synspunkt og deler deres ekspertise,” fortæller Charriére og Ainley, og fortsætter:

“Målet er at lave et show, der er muntert, men berigende på samme tid.”

Hvis du gerne vil høre mere fra de to inspirerende kvinder, og få et indblik i modebranchen, kan du lytte til Fashion No Filterganske gratis på iTunes.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF