© Victor Jones

Mode-apps, vi ikke kan leve uden

Leder du efter en bestemt kjole, et godt tilbud eller inspiration til aftenens outfit? Med disse ti mode-apps er du klædt på til at takle alle udfordringer

Skal du bruge et vaterpas, en flybillet, en tv-oversigt eller en valutaomregner? Der findes altid en app, der kan hjælpe, og det er ikke anderledes i modens verden. Vi har samlet otte mode-apps til dig, hvad end du leder efter en særlig kjole, du har spottet et sted, inspiration til aftenens outfit – eller bare vil tilføje lidt mere glimmer til din hverdag.

Kirakira+

Har du lagt mærke til, at alt på Instagram glimter for tiden? Det kan du takke app'en kirakira+ for. Teknisk set er det ikke en mode-app, men den kan bruges til at få alt på din vej til at skinne.
App'en koster 9 kroner og er tilgængelig i App Store og Google Play.

Stylect

Stylect er Tinder for luksus mærker. Swipe til højre, hvis du kan lide, hvad du ser, swipe til venstre, hvis du ikke kan. Det er let at blive fristet og du kan swipe løs mellem blandt andre Valentino, Stella McCartney, Burberry og Kenzo. Som prikken over i’et giver app'en dig en notifikation, hvis dine drømmevarer kommer på udsalg.
App'en er gratis og er tilgængelig i App Store og Google Play.

© Victor Jones

Net-a-Porter

Onlineshoppings hellige gral: Net-a-Porter. Her finder du tøj, sko og tilbehør fra over 600 designere. Find inspiration til, hvordan du kan sammensætte et outfit, gem varer i indkøbskurven i flere dage, og få notifikationer om udsalg, nyheder, nye varer og specielle tilbud. App'en er brugervenlig og svært vanedannende! Download, og shop løs!
App'en er gratis og er tilgængelig iApp Store og Google Play.

Mytheresa

Har man sagt Net-a-Porter, må man også sige Mytheresa. Med Mytheresas app har det aldrig været nemmere at shoppe luksusmærker. App'en bliver opdateret dagligt og indeholder det nyeste inden for sko, tøj og tilbehør fra designere som Saint Laurent, Gucci og Valentino. Et kæmpe plus ved app'en er, at der følger stylingtips med hver vare.
App'en er gratis og er tilgængelig iApp Store og Google Play.

© Victor Jones

ShopStye

ShopStyle er en app for alle de shoppelystne. Du kan personliggøre dit feed, så det kun indeholder dine yndlingsmærker, -designere og -butikker, og du kan sammenligne priser og gøre et kup. Find præcis det, du søger, ved at tilpasse din søgning ned til mindste detalje.
App'en er gratis og er tilgængelig i App Store og Google Play.

Stylebook

Hvis du orker at tage fotos af alt dit tøj, er denne app dit digitale klædeskab. Med Stylebook kan du danne dig et overblik over dine ting og skabe looks, hvilket gør app'en til den perfekte pakkeliste til ferier. App'en er tilmed parret med den førnævnte ShopStyle-app, hvilket giver dig rig mulighed for at shoppe endnu mere til din digitale, og fysiske, garderobe.
App'en koster 35 kr og er tilgængelig i App Store.

© Victor Jones

Trendsales

Vi elsker mode og især, hvis vi kan gøre et godt kup. Trendsales er app'en, hvor du kan købe og sælge mode på farten, så du aldrig går glip af en god handel. Størstedelen af brugerne er private, som handler med alt fra vintage- og retrofund til nyere luksus- og highstreetvarer. App'en er brugervenlig, og det er nemt både at sælge og købe.
App'en er gratis og er tilgængelig i App Store.

Vestiaire Collective

Bliv medlem af et netværk af over seks millioner modeelskere, der dagligt køber og sælger gennem det internationale shoppingsite Vestiaire Collective. Her finder du alt fra Chanel, Louis Vuitton og Céline til Gucci, Hermès, Rolex og Cartier. Som en ekstra bonus bliver alle produkter godkendt, kvalitetssikret og ægthedstjekket af Vestiaires eksperter, inden de når frem til køberen, så du er sikker på, at du ikke ender med en kopivare.
App'en er gratis og er tilgængelig i App Store og Google Play.

© Wenn.com

Fashion Finder

Denne app viser vejen til det, du drømmer om. Hvis du leder efter et bestemt brand, butik eller vare, kan du med FashionFinder finde vej via app'ens kort. Du skal blot skrive ind, hvad du leder efter, og app'en finder den nærmeste lokation og viser dig vejen. Med FashionFinder har du altid en mode-GPS i lommen.
App'en er gratis og er tilgængelig iApp Store.

The Hunt

The Hunt er et kæmpe netværk af modeglade brugere, der står klar til at hjælpe dig finde præcis den kjole, det par sko eller de øreringe, som du søger, men ikke aner, hvor du kan finde. Du skal blot tilføje et foto af det, du leder efter, og lade jagten gå ind.
App'en er gratis og er tilgængelig i App Store ogGoogle Play.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF