Danny Roberts | Instagrammeren, der tryllebinder med tegninger
© Instagram / @dannyroberts

Mød Instagrammeren, der tryllebinder os med tegninger

Lad dig fascinere af denne imponerende Instagram-konto, som du fluks bør tilføje dit feed

Vi har før med begejstring anbefalet danske Sofie Nordstrøm, der deler de smukkeste modeillustrationer på sin Instagram, og nu har vi fundet endnu en profil, du godt kan gå hen og blive ganske afhængig af, hvis du er vild med modetegninger og -illustrationer.

Her er tale om Danny Roberts (@dannyroberts), der lever af sine kreative evner som kunstner, hvor han blandt andet har indgået samarbejder med Tiffany & Company, Lancôme og IMG, og hans illustrationer har prydet diverse modemagasiner.

Oprindeligt studerede Danny Roberts Fashion Design, men efter tilskyndelse fra en underviser, der overbeviste ham om hans talent inden for modeillustrationer, skiftede Danny fokus, og har siden da delt sine værker på siden Igor + André, som han har sammen med sin bror.

På sin Instagram deler Danny Roberts alle sine smukke kreationer, der illustrerer hans alsidighed gennem brugen af et bredt miks af materialer, og ved at portrættere modeprofiler som Alexander McQueen, Lily Cole og Kate Moss.

Ved hjælp af den nye populære Stories-funktion, deler Danny Roberts hverdagsglimt fra sit arbejde, og du kan rent faktisk følge med fra et tomt lærred og til færdigt værk.

Se udvalgte billeder af hans fine værker nedenfor, og hvis du er faldet pladask for hans farverige modeillustrationer og bare må eje dem, kan de købes lige her.