Skam
© Instagram / @ulrikkefalch

Nu kan du få Skam helt tæt på

Savner du Skam? Så er det her dagens nyhed: Det er nu muligt at tage den norske successerie ud af computerskærmen og ind i dit liv

Vi var mildest talt temmeligt oprevede, da vi for nylig fik at vide, at det ikke længere er muligt at se Skam i Danmark. For ligesom alle andre er vi kæmpe fans af Vilde, Noora, Isak og alle de andre fra den norske ungdomsserie (og vi er lykkelige for, at sæson fire er på vej).

I den norske hovedstad er der også massiv interesse for Skam, og nu har turistkontoret i byen valgt at hjælpe alle de Skam-hungrende besøgende. VisitOslo har nemlig lavet en Skam-guide, som viser alle de centrale steder fra de første tre sæsoner.

Date, hotel og kebab

Hvis du følger guiden kan du blandt andet finde det sted, hvor Noora og William er på deres første date i sæson to, og du kan besøge Kaffebrenneriet, hvor Isak og Even mødes i sæson tre (inden den temmelig voldsomme episode på hotellet).

Guiden viser (naturligvis) også, hvor Skam-gruppens skole, Hartvig Nissens skole, ligger, og hvis du bliver sulten på turen, kan du tage et smut forbi Bislett Kebab, som Jonas og Isak i serien besøger.

Oslo tiltrækker allerede nu en masse Skam-turister, og VisitOslo forventer, at antallet af turister vil slå alle rekorder, når sæson fire ruller over NRK-skærmen til foråret.

Så sæt kursen nordpå, og gå på Skam-eventyr med guiden, som du finder online lige her.