© Wenn.com

Ny app løser dit største Instagram-dilemma

Frem med telefonen: Nu lanceres en ny app, som er dedikeret til at afhjælpe et af Instagram-æraens største hverdagsproblemer

Motivet er fundet, fotografiet er taget, filteret er valgt. Billedet ligger klar til at blive uploadet på Instagram, der mangler blot én ting: Den perfekte billedtekst.

Nu lanceres en ny app, Rubric – the caption app, som er dedikeret til at løse et af de små hverdagsdilemmaer, der følger med Instagram-æraen.

Appen bruger en teknologi, som kan genkende motiver, og dermed afkode indholdet på dine billeder og foreslå relevante billedtekster. Derefter giver appen dig tre muligheder: En sangtekst, et citat eller en såkaldt “trending phrase” (eksempelvis “squad goals”, “vibes”, “the struggle is real”).

Takket være Rubric er det slut med skriveblokering på Instagram, men hvis du tager appen i brug, er det en god idé at sætte dit eget præg på teksten, så resultatet ikke bliver alt for klichéfyldt.

Vi har testet den nye app med billeder af Costumes modeteam, Thora Valdimarsdóttir og Jeanette Madsen, og månedens magasin med Oh Land på forsiden. Se, hvordan det gik, her:

Vi satte et billede ind af Thora og Jeanette, og appen genkendte med det samme flere ansigter og foreslog squad-relaterede billedtekster.

Månedens forside var lidt mere udfordrende for appen. Her foreslog den blandt andet en række citater.