© Lærke Posselt

Olga Ravns 5 bud på bøger om moderskab, du skal læse

Roman-aktuelle Olga Ravn giver sine bud på de bedste bøger fra det kvindelige fællesskab om det at blive og være mor.

I Costumes oktobernummer kommer roman-aktuelle Olga Ravn med sine 12 bedste råd i serien Fra Kvinde til Kvinde. Vi har taget en snak med hende i podcastserien Mit Bedste Råd, hvor hun blandt andet fortæller om at opgive tanken om at være perfektionist.

“Perfektionisme handler om, at man har en idé om, at man kan kontrollere ting, som man faktisk ikke kan kontrollere”, fortæller Olga Ravn. Det opdagede hun, da hun blev mor, hvor hun også fik en trang til at finde et fællesskab, der tager sig af børn. Derfor vendte hun sig mod litteraturen, og du får her Olga Ravns bedste bud på bøger om moderskab, der spænder over de sidste 130 år.

I Costume Podcast giver Olga Ravn sine bedste boganbefalinger om det at blive og være mor, og nedenfor kan du læse vores egen beskrivelse af hvert litterært stykke, så du kan finde netop det værk, du vil give dig i kast med. God læselyst.

I Mit bedste råd møder Costumes journalist hver måned en inspirerende kvinde til en snak om det bedste råd, hun gerne vil give videre. Lyt til alle afsnit af interview-programmet på Apple Podcasts her eller via Podimo. Begge steder finder du desuden resten af Costumes podcasts, som hver måned dykker ned i aktuelle emner inden for mode, kultur og samfund.