Lulu Kaalund
© Michael Rygaard

Oplev Lulu Kaalunds enestående installation til dette års CHART

Du kommer på gyngende grund til Lulu Kaalunds installation, hvor hendes unikke hæklerier beklæder ydersiden af en båd i Københavns kanal.

Det nordiske kunstevent CHART løber af stablen i kunsthallen Charlottenborg i hjertet af København den 24.–27. August 2023. CHART samler fantastiske kunstværker fra kunstdedikerede individer og professionelle kunstnere i inspirerende og moderne udstillinger, du kan opleve.

Se CHARTS fulde program lige her.

Lulu Kaalund: Sea Untitled

Udover kunsthallen Charlottenborg breder enkeltudstillinger fra CHART sig rundt i byen. Besøg for eksempel installationen Sea Untitled, som er et samarbejde mellem Creator Projects, kunstner Lulu Kaalund og Soho House Copenhagen.

Installationen former sig som en båd, der er beklædt i digitale print fra top til tå af Lulus fantastiske hæklede værker, som du kan stige ombord på ved kajen foran Soho House. Derfor er der ingen tvivl om, at vi skal svinge forbi Soho House for at opleve den enestående og ikke mindst kunstneriske bådinstallation.

© Hattie Turner / Soho House Copenhagen

Kunstneren Lulu Kaalund er repræsenteret af galleriet V1, hvor hun med inspiration fra sine omgivelser og et skarpe blik for detaljer og farver, mester kunsten i at forevige håndarbejde og æstetik i sine hæklede værker. Lulu har kreeret sin egen portefølje af hæklerier, som spænder mellem alt fra beklædningsgenstande til vægtæpper og installationer.

Hun er altid på farten, og det samme gælder for hendes værker, som du kan se hende hækle på i restauranter, lufthavne, natklubber og til modeshows. Med installationen Sea Untitled får du nu muligheden for at komme helt tæt på Lulus hæklede univers, der er kendetegnet ved farverige og geometriske former, som afspejler nutidens æstetik.

Sea Untitled ligger til kajs foran Soho House Copenhagen fra onsdag den 23. august til og med søndag den. 27 august 2023 og markerer fejringen af Soho House‘ første år i København.

Lulu Kaalund Soho House
© Michael Ryegaard
© Hattie Turner / Soho House Copenhagen

Tabaimo: Nest

En anden udstilling, der bestemt er et besøg værd i forbindelse med CHART, er soloudstillingen Tabaimo Nest fra den kvindelige japanske kunstner Tabaimo, som du i skrivende stund kan opleve på GL STRAND. Udstillingen bevæger sig på grænsen mellem det virkelige og det fantastiske og breder sig over fem store installationer, som både rummer videoværker, malerier og tegninger.

Læs mere om udstillingen lige her.