Opskriften på det perfekte forår

I månedens Costume kan du læse om 25 ting, der giver garanti for et godt forår. Her får du en smagsprøve på artiklen

I det nye nummer af Costume, der er på gaden nu, får du den optimale liste til dit forår med alt det, du skal se, høre, læse og opleve i løbet af de næste par måneder. Her giver vi dig en smagsprøve på artiklen.

1. Spirende hjem

Få foråret inden for døren ved at klippe friske grene i naturen og stille dem i dit hjem. Det er en livsalig fornemmelse hver dag at følge med i, hvordan de små spirer og knopper folder sig ud til forårsgrønne blade og smukke blomster.

2. Hurra for Hole

Den norske politimand Harry Hole er tilbage – i bog nummer 11. Bliv endnu engang fanget ind i Jo Nesbøs krimiunivers med bogen Tørst, der udkommer 21. marts til 300 kroner hos Modtryk.

3. Istid

Når de første solstråler titter frem, er det endelig tid til is igen. Og gerne i store mængder – for eksempel af de tre nye varianter af den kolde, lækre Magnum, der byder på cremet kokos, intens mørk chokolade og sød hindbær. Mums.

4. Kaffetid i forårssolen

Den første kaffe, der kan nydes udenfor i det nye år, er noget helt særligt. De ristede bønner smager bare bedre, når de forenes med solens første stråler. Det eneste det kræver, er en café med et godt solspot.Vi har fundet fire muligheder til dig:

Væksthuset ligger i den vestlige del af Landbohøjskolens have på Frederiksberg. Det er en café indrettet i et drivhus med masser af klapstole, der kan benyttes, når solen er fremme. Nyd udsigten til de grønne bede og blomsterne sammen med din friskbryggede kaffe.

Grønnegårdsvej.

Drudenfuss ligger centralt i Latinerkvarteret i Århus. Her er der udeservering på to af Århus’ allerhyggeligste gader, og derfor er der gode muligheder for at fange et solspot.

Graven 3, Drudenfuss.dk.

Krostue Café ligger på Sortebro Kro ved indgangen til Den Fynske Landsby i Odense. Nyd kaffen og solen i den roman- tiske æblehave, hvor små grise løber rundt, og kagen serveres under de gamle æbletræer.

Sejerskovvej 20, Sortebrokro.dk.

Cafe Pixie ligger på den hyggelige Bopa-plads på Østerbro i København, hvor der er sol det meste af dagen. Stemningen er afslappet og parisisk med petanquebaner, grønne træer, legeplads og vakkelvorne borde.

Løgstørgade 2, Cafepixie.dk.

5. Forårslak

Mal dine negle i uimodståelige fersken- farvede, nude og lyserøde nuancer. Kollek- tionen Retro revival 2.0 fra Essie byder på seks skønne forårsfarver.

Retro revival 2.0 i 01 pure chiffon, 02 sweet tart, 03 flawless, 04 chastity, 05 prima bella, 06 bold beauty, Essie pr. stk. 100 kr.

Og meget, meget mere ...

Få mangle flere tips til det perfekte forår i Costume 180. Fang magasinet i din lokale bladkiosk – denne måned får du Costume Living med i købet.