paris
© Anna Stokland

Paris Hilton: Det var altsammen en facade

Du husker måske bedst Paris Hilton for hendes unikke "baby"-stemme og lyserøde Juicy Couture-sæt, men nu prøver hun at distancere sig fra sin tidligere persona og præsenterer en helt ny side af sig selv – den sande side.

Det hele var en facade

Paris Hilton er den ukronede dronning af den ikoniske 00'er-mode, og hun er for mange mennesker kendt som den levende Barbie med en garderobe i lyserøde nuancer, som består af glimmer, denim og diamanter. Men i en dokumentar på YouTube fra 2020, This is Paris, forsøger Paris at nedbryde sit offentligt image, der hjalp hende med at skabe en karriere. I dokumentaren udtaler hun blandt andet, at hun har “spillet en karakter” hele tiden, og det bliver sagt med en stemme, som langt fra lyder som den "baby"-stemme, vi ellers kender hende for. Se hele dokumentaren lige her.

"Jeg har spillet en karakter hele tiden. Verden har ikke vidst, hvem jeg var, og den virkelige mig er faktisk en, der er brillant. Jeg er ikke en dum blondine, jeg er bare rigtig god til at spille en." — - Interview med nyhedsmediet Sunrise

Blev kidnappet som 16 årig

I 2021 fortalte Paris Hilton foran kongressen i USA om et overgreb, hun blev udsat for som 16-årig. Hun fortæller her, at hun blev vækket i sin seng midt om natten af to mænd, som sparkede hendes dør ind og lagde hende i håndjern – en foruroligende oplevelse for Paris, som senere viste sig for at være det rene skuespil. Det var Paris bare ikke blevet informeret om. Episoden var planlagt af hendes egne forældre i forbindelse med, at de havde besluttet, at Paris skulle starte på kostskole – en såkaldt terapeutisk kostskole som skulle være kendt for deres specielle opdragelsesprogram.

Paris forældre have vurderet, at sandsynligheden for at deres datter ville stikke af, når de fortalte hende, at hun skulle på kostskole, var for stor, og derfor skulle der tages andre midler i brug: De hyrede derfor to mænd til at kidnappe hende. Paris Hilton fortæller senere, hvordan hun gennem sit ophold stod over for fysiske, seksuelle og følelsesmæssige overgreb.

Ny begyndelse

Paris Hilton har taget en ny retning i sit liv. I dag er hun gift med forretningsmanden Carter Reum, som hun mødte tilbage i 2019, og de har for nylig fået deres første barn sammen, sønnen Phoenix. Hun har forladt sit tidligere image som den lyserøde Barbie-karakter fra 00'erne og arbejder på at skabe en mere seriøs karriere, der involverer hendes eget brand, hendes egen virksomhed og velgørenhedsprojekter. Selvom hun stadig har en interesse i mode og skønhed, er hun mere optaget af at bruge sin platform til at fremme gode formål og støtte velgørende organisationer.

Kilde: Sunrise