© Byens Plantetorv

Populært plantemarked er tilbage i København

Har du også lyst til at fylde dit hjem med flotte og dekorative planter? Så må du ikke gå glip af dette store plantemarked, som atter slår dørene op i weekenden.

Foråret er over os, og der findes næppe en bedre måde at byde den nye sæson velkommen end ved at finde nye, fine planter til hjemmet – både indendørs og udendørs.

Elsker du også grønne planter, kan du med fordel aflægge Byens Plantetorv et besøg i weekenden. Plantetorvet på Refshaleøen, der åbnede sidste forår, men har haft lukket henover vinteren, åbner nemlig atter op for den 700 kvadratmeter store planteoase fra lørdag 26. marts.

© Byens Plantetorv

På Byens Plantetorv finder du ikke blot en bred vifte af sæsonaktuelle planter, du kan købe med hjem – du har ligeledes mulighed for at slippe din indre gartner løs i stedets planteværksted, hvor de stiller redskaber til rådighed, så du ikke behøver stå med besværet derhjemme. Og er det ikke grønne fingre, du kan prale af, finder du også erfarne medarbejdere, som kan rådgive dig i forhold til valg af planter og pleje heraf.

Hvad end dine krukker skriger på nye planter, eller du blot vil på en hyggelig udflugt, er Byens Plantetorv en hyggelig og oplagt destination for weekenden.

Adresse: Refshalevej 167D (lige ved siden af Street Food-området Reffen)
Åbningstider: torsdag til søndag klokken 11-19