Redaktionen anbefaler: Umami

Costume har været til lækker middag på restaurant Umami, og du kan læse om oplevelsen her

Costume-redaktionen har været til lækker middag på Umami i Indre København, og hvis du ikke allerede kender restauranten, så er den altså værd at besøge.

Middagen stod på Umamis 6-retters Omakase-menu bestående af små retter, der fremviser kernen af Umami – en ganske unik fusion, hvor det hverken er traditonelt japansk eller traditionelt europæisk, men en menu, der er sammensat med det formål at forføre smagssanserne.

Restaurant Umami drink

Foto: Umami

Vi startede ud med en Ginger Passion i baren, der i sig selv er et besøg værd.

Foto: Costume

Omakase-menuen består af alt lige fra sæsonens råvarer til dagens friske fangst til husets specialiteter. Hver enkelt ret havde en meget intens smag, der var så lækkert og delikat udført, at det var svært at udvælge en favorit.

Hvis man er et selskab på flere, kan man med fordel bestille den lækre Omakase-menu, hvis man ønsker at prøve lidt forskelligt. Dog skal menuen bestilles af hele bordet. Derudover er det også muligt at bestille à la carte, der byder på alt lige fra sashimi og kammusling-tartar til andebryst og oksemørbrad.

Hvis man blot ønsker at opleve stemningen og de moderne opgivelser, Umami spiller sig ud i, kan man med fordel nyde en cocktail i restaurantens bar.

Adresse

Store Kongensgade 59, 1264 København K

For booking

Tlf. 33 38 75 00 eller mail@restaurantumami.dk