Redaktionens overspringshandlinger

Det er (for de fleste) så godt som umuligt at komme igennem en hel arbejdsdag uden den mindste lille overspringshandling – og det er ingen undtagelse her på redaktionen.

Chefredaktør, Camilla

"Jeg er livstidsbesat af kvindelige gymnaster. Det er især øvelser på gulv, der tiltrækker mig – og de seneste par uger er min overspringshandling med at se videoer på samtlige sociale platforme med guld- og OL-medaljevindere intensiveret i en sådan grad, at jeg nærmest kun får den slags filmbidder vist, når jeg lige skal ind på Instagram. I mine (noget) yngre år var jeg blandt Dragør Gymnasterne (!) kendt som Den Gule Dame, hvilket jeg formoder var en direkte reference til min gule og let shiny gymnastikdragt i lycra – med tilhørende benvarmere, som min mor havde designet. Alle de andre på holdet var kendt ved deres fødselsattest-navne. Jeg gik der i adskillige sæsoner, men det ændrede ikke på, at ingen kunne huske mit navn. Jeg arbejder i øvrigt stadig løbende på at kunne slå en vejrmølle."

Modeassistent, Noor

"Den ene fashion week efter den anden udspiller sig for tiden, hvilket betyder, at der er uendeligt med indhold på de sociale medier – og når man ikke selv kan være der, må man jo ty til andre metoder. Jeg ELSKER at følge med i alt der er relateret til fashion week – lige fra shows til streetstyle. Min overspringshandling indeholder en god omgang Vogue Runway og en masse live-opdateringer fra Instagram-profiler som @stylenotcom (som forresten stærkt kan anbefales!)."

Creative Director, Christian

"Jeg har ofte brug for en overspringshandling! Min go to er at hoppe ind i vores layout-program, hvor print-magasinet løbende tager form. Her flueknepper jeg blandt andet kommafejl, priser, store/små bogstaver. På godt og ondt er der uendeligt mange muligheder for den slags overspringshandling."

Art Director, Maja

"Min bedre, og ekstremt shoppelystne, halvdel sender beskeder dagen lang med sager, han vil have fingrene i. Her må jeg så benytte enhver overspringshandling på at tale ham fra det – alt fra sneakers i ALLE afskygninger til store Bearbrick figurer og Supreme pengepistoler. Fik jeg nævnt sneakers...Til hans forsvar har han temmelig god smag – egentlig."

Modeassistens, Jonathan

"Min største overspringshandling på kontoret er at støvsuge hele Vogue Runway for diverse modeuger. Jeg sluger det hele råt, og jeg kan hurtigt få en halv time til at gå med bare at se de nye kollektioner og studerer kommende trends. En del af arbejdet er vel at holde sig opdateret?"

Videographer, Sara

"Mine overspringshandlinger er oftest forbundet som en slags dominobrikker i aktion. En af mine store inspirationskilder til det indhold jeg producerer, det kommer fra vores tidligere magasiner. Costume er mere end 20 år gammelt, så der er virkelig mange gode idéer og visuelle universer, som jeg til tider kan bruge liiidt mere tid på end først tiltænkt."

Digital Praktikant, Marie

"I mit tilfælde oplever jeg ofte, at jeg falder i en overspringshandling, når jeg søger efter tøj og tilbehør til mine artikler. Her bliver jeg distraheret af mange fristelser, som resulterer i, at jeg ender med at shoppe til mig selv."