Se Emma Watson som Belle i Beauty and the Beast
© Stitch Kingdom

Så smuk er Emma Watson som Belle i Beauty and the Beast

Endelig er de første billeder lækket fra den længe ventede Disney-film – og den gule balkjole er mindst lige så smuk som i tegnefilmen

Hvem elskede ikke den klassiske version af Beauty and the Beast? Selvom den bestod af tegnede figurer, var følelserne meget ægte – især da man var lille og frygtede både Udyret og lede Gaston.

Som vi før har skrevet, har Disney besluttet sig for at give den gamle klassiker nyt liv, og vi kan slet ikke vente med at se eventyret komme til live igen – denne gang med smukke Emma Watson og Dan Stevens i front som Belle og Udyret.

Og nu behøver vi ikke længere kun at forestille os, hvordan Emma Watson vil se ud som Belle, for både skitser af hendes kostume og billeder fra filmen er endelig blevet lækket!

De to ovenstående billeder har til stor begejstring for alle Disney-fans floreret på internettet de sidste par dage – dog skal det nævnes, at det endnu ikke er bekræftet, om de virkelig stammer fra filmen.

Men uanset hvad, giver det et godt billede af, hvordan Emma Watson vil se ud som Belle, og vil du have endnu mere, er der udgivet en kort trailer, som kun giver os endnu mere lyst til at se Beauty and the Beast – nu!