Sådan kan du tage mere kreative billeder

Slut med lommeopkald, dårlige gruppe-selfies og fotos af din baglomme – klaptelefonen er tilbage i et nyt og forbedret design og kan nu tage endnu bedre, skarpere og mere kreative billeder.

Der er ingen tvivl om, at moden de seneste sæsoner har hentet masser af inspiration fra 00’ernes stil. Her var det miniskirts, croptops, similisten, sprudlende farver og lavtaljede bukser, der var i front.

I lommen på de ekstremt lavtaljede jeans fra Miss Sixty lå selvfølgelig en klaptelefon. Eller måske den ligefrem sad fastgjort i taljen på bukserne, som Paris Hilton så chikt gjorde det. Pyntet med similisten eller anden udsmykning var klaptelefonen en funktionel accessory, der kunne fuldende ethvert look. Og akkurat ligesom croptoppen og de andre 00’er-items er klaptelefonen nu kommet tilbage med Samsungs nye telefon Galaxy Z Flip4.

Tag perfekte billeder til Instagram

Den bøjelige skærm giver dig helt nye muligheder for at tage kreative fotos. Med FlexCam kan skærmen fastsættes i præcis den vinkel, du ønsker, og på den måde holde sig selv – så glem alt om at balancere din telefon op ad drikkedunken i fitnesscentret eller bænken i parken.

Selfies er heller ikke længere begrænset af din arms længde, og du behøver ikke hjælp fra andre til at tage dine fotos. Stil telefonen i en ret vinkel, og så kan du nemt skyde dem selv ved at aktivere kameraet med hånden på afstand. Uden at åbne din telefon kan du desuden tage selfies med bagkameraet, mens frontskærmen giver en forhåndsvisning i realtid.

Samsung Galaxy Z Flip4 er udstyret med tre kameraer: Et ultravidvinkelkamera med 12 megapixels, et vidvinkelkamera med 12 megapixels og et selfiekamera med 10 megapixels. Og så spænder mørket ikke længere ben for de perfekte fotos takket være Nightography i det bagerste kamera, der får detaljerne til at stå skarpt frem selv i mørke.

© Samsung

Et klap med mange fordele

At en smartphoneskærm kan klappes sammen på midten uden at knække er lidt af et under. Faktisk kan skærmen klappes sammen op til 200.000 gange uden at gå i stykker. Men den sammenklappelige funktion er udover at være genial til at tage kreative billeder også en praktisk funktion.

Designet skåner nemlig skærmen for ridser fra nøgler, pung, makeup, solbriller, eller hvad du ellers måtte have liggende i håndtasken. Og så fylder telefonen selvfølgelig også mindre, når den er klappet sammen, så du let kan have den i bukselommen.

Nostalgi og ny teknologi

Klaptelefonen fra Samsung har det nostalgiske look fra 00’erne, vi i så høj grad efterspørger for tiden. Men tag ikke fejl: Teknologien er bestemt ikke, som den var i 00’erne. Galaxy Z Flip4 har den nyeste smartphoneteknologi og forener dermed teknologi og trend, hvilket gør den til en næsten uundværlig og anvendelig accessory.

Telefonen er vandafvisende, har en skærm på 6,7 tommer og et batteri, der holder hele dagen. Og så er det numeriske tastatur fra 00’ernes klaptelefon selvfølgelig udskiftet til fordel for smartphonens touchskærm, som kan klappes sammen på midten.

Desuden er der en frontskærm på bagsiden, som gør telefonen brugbar i sammenklappet tilstand. Du har hurtigt adgang til indstillinger, kan svare på beskeder, se opkald, tid vejr og meget mere – helt uden at åbne den. Dét kunne Paris Hilton helt sikkert ikke prale af.

Med et nostalgisk look kombineret med den nyeste smartphoneteknologi forener klaptelefonen fra Samsung altså funktionalitet og design, så du kan gå all in på 00’er-stilen og samtidig være up to date med den nyeste teknologi.

© Samsung