Sarah Jessica Parker
© HBO

Sarah Jessica Parkers nye teori om SATC vil blæse dig bagover

Mere end 10 år, efter vi sagde farvel til Carrie, Miranda, Samantha og Charlotte, kommer Sarah Jessica Parker med en ny, foruroligende teori

Sex and the City er uden tvivl en af de serier, vi bare kan blive ved med at se igen og igen – og vi var da også helt oppe at køre over nyheden om en mulig genforening af vores yndlingsveninder.

Derfor skulle vi også bruge er par minutter på at sunde os over den nyeste teori om HBO-serien – præsenteret af selveste Sarah Jessica Parker.

En del af Carries fantasi

Efter ti år har Sarah Jessica Parker nemlig afsløret, at hun ikke er sikker på, at Carries tre bedste veninder var mere end imaginære.

“Jeg plejede at undre mig over, om Samantha, Charlotte og Miranda egentlig var ægte. At det bare var hendes klumme – for de er de perfekte arketyper,” fortæller den 51-årige skuespiller i et interview under podcastshowet Nerdist.

“Så du skriver en klumme om seksualpolitik og observationer om kvinder og mænd, primært heteroseksuelle parforhold, og så vælger du en type. Du siger: Denne type er det og det, og så komplicerer du det hele lidt mere, som enhver god forfatter ville gøre. Så jeg er ikke helt sikker på, at de faktisk er virkelige,” lyder det fra Sarah Jessica Parker.

Vi ville elske at høre, hvad Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall tænker om denne teori, der gør deres ikoniske figurer til ikke andet end en del af Carries fantasi.