© NRK

Skam-William i ny serie med vovede scener

Thomas Hayes, bedre kendt som William fra Skam, vender tilbage på skærmen. Læs alt om den nye serie, der er inspireret af en dansk tv-succes

Thomas Hayes, bedre kendt som William i Skam, fik pigehjerter til at smelte, da den norske successerie løb over skærmen.

Hayes havde en fremtrædende rolle i Skams to første sæsoner, var fuldstændig fraværende i sæson tre og vendte tilbage for en minimal rolle i sæson fire. Og hvis du hører til blandt dem, der har savnet Hayes på skærmen, er der gode nyheder.

Thomas Hayes får nemlig sin egen serie til foråret, som skal laves i samme humoristiske stil som danske Klovn. Det afslører Andreas Bakka Hjertø, programdirektør for produktionsselskabet MTG TV, overfor Kampanje.com:

“Til foråret kommer der nye serier, blandt andet … en ny komedieserie med Thomas Hayes,” siger Bakka Hjertø.

Jeg er ikke William

Serien har arbejdstitlen Jeg hedder ikke William, og selvom indholdet ifølge programdirektøren er “100 procent fiktion”, vil karaktererne læne sig op ad skuespillerne som privatpersoner – nøjagtig som i Klovn.

Bakka Hjertø vil ikke afsløre meget om den kommende produktion, men han forsikrer, at der vil være nogle “ganske vovede scener”.

I et videointerview med norske Se & Hør bekræfter Thomas Hayes rygterne om den nye serie:

“Det er dokufiktion, hvor vi spiller os selv,” udtaler den 20-årige skuespiller, og tilføjer, at titlen stadig ikke er på plads:

“Det er en for sjov-titel, som sætter mig på kanten. Det er den, vi går ud med i dag, men vi tænker stadig over titlen.”

Se interviewet med Thomas Hayes her:

Indtil videre melder historien intet om, hvorvidt serien kommer til Danmark, men vi krydser selvfølgelig fingre for, at det sker.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF