Tag på pizza- og øl-laboratorium i Nordvest

Hos Tribeca Ugly Duck er der lagt i stenovnen til en ny og fantastisk oplevelse, hvor både smagsløg og storby-sult bliver forkælet med restaurantens store pizzasortiment og smagfulde specialøl

Forkæl dig selv med en restaurantoplevelse i særklasse i Københavns første pizza- og øl-laboratorium. Tribeca Ugly Duck er etableret med inspiration fra Lower Manhattans hippe TriBeCa-kvarter, men det er ikke kun navnet, der har rødder i storbyen. Restauranten oser af ægte, urban New Yorker-stemning i rå og rustikke industribygninger placeret i hjertet af Nordvest. Her er maden, øllet og den gode, afslappede stemning i centrum.

Unikke pizzaer og økologiske råvarer

Drømmer du om at sætte tænderne i en crunchy ’Pizza tonda classica’ med mozzarella, husets egen salsiccia, trøffelsauce, basilikum og parmesan? Eller måske en ’Pizza in pala’ med grillede grøntsager og mozzarella? Så går du ikke forgæves hos Tribeca Ugly Duck.

Her kan du nyde pizzaer i et væld af forskellige varianter – alle sammen bagt med hjemmemalet mel, toppet med økologiske kvalitetsråvarer og gjort ekstra sprøde i restaurantens specialdesignede stenovn.

Har du mod på at udvide dit pizzarepertoire, byder menukortet også på søndagspizzaen ’Brunch a la Italia’ med æg, italiensk bacon, spinat og masser af ost eller dessertvarianter såsom en ’Pizza med is’ med chokolade, farin, kanel, nødder og is.

Cool specialøl for feinschmeckere

Som en del af laboratorieoplevelsen bør du kombinere din pizza med én af de mange specialøl fra fynske Ugly Duck Brewing Co.

Øllene er produceret i overensstemmelse med restaurantens karakteristiske stil, og der er uden tvivl én for enhver smag. Er du for eksempel ikke til den klassiske øl-smag, kan du prøve en syrlig hindbærøl eller en coffee porter med vanilje, som har lagret på husets tequila træfad.

Uanset hvad du vælger, er du sikret en ærkeitaliensk pizza og en specialudviklet øl i skønt sammenspil.

Tribeca Ugly Duck: Bygmestervej 2, 2400 København
Telefon: 35 85 10 50
Bordbestilling er ikke nødvendig (til grupper på under 10 personer)