Tjekliste: Sådan finder du de perfekte høretelefoner

De trådløse in-ear-høretelefoner er blevet en uundværlig accessory i tasken. Men hvordan finder du de perfekte par? Se vores tjekliste her.

Gode høretelefoner gør hele forskellen, når det kommer til lækker lyd. Og hvor vi før brugte de høretelefoner, der fulgte med en smartphone, er det ikke længere nok. De almindelige høretelefoner er blevet udkonkurreret af de trådløse in-ear.

De er nemlig praktiske i håndtasken, men alligevel designet med en luksuslyd, der forkæler dine øregange og lukker støj ude. De er samtidig behagelige at have i ørene og kan bruges til både løbeturen, en podcast på cykelturen eller til ro i toget. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at de også er i et pænt design.

Der er imidlertid efterhånden så mange modeller på markedet, og hvad er det lige, du skal kigge efter, når du skal købe et par gode in-ear-høretelefoner? Vi har lavet en tjekliste her.

1. Komfort

Først og fremmest skal du finde et par, der sidder godt i dine ører og bliver siddende. Der er intet mere irriterende end høretelefoner, der falder ud, når du bevæger dig, eller gør ondt efter et par timer. Gå efter høretelefoner med silikonepropper i forskellige størrelser. Så er du sikker på at finde et par, der sidder godt fast, også når du løber eller bruger dem under en hat eller hue.

2. Design

Selvom mange in-ear ligner hinanden, er der små designforskelle, du kan være opmærksom på. En ting er selvfølgelig det ydre design og opladningsæsken, hvor du kan holde øje med, om høretelefonerne har et elegante design eller en ekstra lækker finish. Noget andet er det indre design. Gå efter in-ear-høretelefoner med smart kontrol, hvor du let kan styre lyden på højtaleren, slå støjreduktionen til og fra og nemt tage din telefon uden først at skulle finde den i tasken.

3. Lyd

Det er bare federe at høre Blå Himmel helt skarpt i ørerne, når du skal have ekstra energi til løbeturen eller Fries Before Guys uden baggrundsstøj i toget. God lyd er derfor altafgørende, når du skal finde de perfekte høretelefoner. Lyd og kvalitet hænger ofte sammen, men du kan finde høretelefoner med god lyd til en god pris. Gå efter høretelefoner, hvor støjen bliver holdt ude, og lyt om lyden er ren og har en god bas. Så er du godt på vej!

4. Noise cancellation

Når du først har prøvet høretelefoner med noise cancelling, kan du ikke undvære det. For du kan rent faktisk høre din musik eller podcast helt tydeligt, også i flyet eller toget, uden at skrue helt op for lyden. Med noise cancellation kan du nemlig filtrere bestemte lyde fra, og du kan indstille høretelefonerne, så de filtrerer vind fra, men ikke trafiklyde, når du løber og cykler i byen. Det betyder, at du nemt kan snakke i telefon, selvom du cykler i vind, og du kan fjerne støjen i toget eller på kontoret og få dejlig ro til dit arbejde eller til at høre din lydbog.

Huawei FreeBuds Pro til dig, der vil have design og god lyd

Vil du have både komfort og god lyd? Huaweis nye in-ear-høretelefoner har skarp lyd og er både støjreducerende og vindstødsreducerede. Det betyder, at din musik og podcasts går tydeligt igennem, mens forstyrrende lyde og vind filtreres fra. Du kan desuden indstille dem til et Awareness Mode, hvor du kan høre stemmer og lyd fra trafikken eller kontoret, men ikke alt det forstyrrende baggrundsstøj.

Høretelefonerne er designet i tre forskellige farver, Silver Frost, Ceramic White og Carbon Black, med bløde silikoneørepropper i tre forskellige størrelser og med tæthedsregistrering, så du kan finde den størrelse, der passer til dit øre.
Læs mere om Huawei FreeBuds Pro på Huawei.