Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

ZJ4

Zabrina fandt kærligheden digitalt: "Jeg har altid haft en positiv tilgang til dating-apps."

Marketingkoordinator Zabrina Gregersen var gennem mange dates, inden hun mødte sin mand. Hør deres fine historie her, og få hendes råd til dating på apps.

Dating er, ligesom meget andet i vores hverdag, for længst rykket over i det digitale landskab. Men det betyder ikke nødvendigvis, at det er blevet mindre romantisk at møde sin udkårne. For Zabrina Gregersen, der til daglig arbejder som PR- og marketingkoordinator hos TAG Heuer, blev hendes digitale dating-eventyr til virkelighed, da hun i 2015 mødte sin mand på dating-appen happn efter at have været aktiv på dating-apps i godt tre år.

“Jeg opdagede dating-apps på en tur til New York lige der, hvor dating-apps virkelig begyndte at tage fart som en acceptabel og normal måde at date på. Så da jeg kom hjem igen, tænkte jeg, at nu skulle det prøves,” siger Zabrina om sin debut på den digitale dating-scene, som hun altid har haft en positiv tilgang til.

Efter at have været på diverse apps i et par år, opdagede hun happn. Her havde hun sin profil i et års tid, hvor hun var på et væld af forskellige dates, inden hun fik et såkaldt crush med Jakob. De havde passeret hinanden omkring Rådhuspladsen i København, som de begge arbejder i nærheden af. På happn kan du nemlig få potentielle crushes blandt dem, du passerer fysisk.

“Han inviterede mig på date på Louisiana, hvilket var fedt, så det ikke bare var den der klassiske kaffedate med en gåtur rundt om Søerne.”
ZJ51

“Da vi startede med at skrive, lå jeg egentlig småforkølet derhjemme, så der skulle gå noget tid, inden vi sås,” fortæller Zabrina om den første kontakt.
“Det var ham, der skrev først og inviterede mig på date på Louisiana, hvilket var fedt, så det ikke bare var den der klassiske kaffedate med en gåtur rundt om Søerne.”

Men da Zabrina blev rask før forventet, blev det spontant til en mere afslappet date tidligere end forventet. Det skulle vise sig, at hinandens selskab var nok til at skabe kemi, selvom de ikke var på den ellers planlagte, romantiske date. Det slog klik med det samme, og de næste tre måneder brugte Zabrina og Jakob næsten hver eneste dag sammen. Efter et par måneders dating blev de to officielt faste kærester og flyttede sammen.

I 2015 var dating via apps ikke ligeså udbredt som i dag. Derfor var der på det tidspunkt måske flere, der holdt lidt igen med at fortælle, at de havde mødt deres partner digitalt. Men for Zabrina har det aldrig været et tabu. Derfor har hun altid været ærlig om, hvor hende og Jakob mødte hinanden. Samtidig gav det at være på en dating-app Zabrina lidt mere mod på at tage et initiativ.
"Jeg synes, at happn er en cool måde at få en ekstra chance for at møde kærligheden på. Den giver dig mulighed for at tage det initiativ, du måske ikke ville tage i selve situationen."

Næsten fem år senere, i februar i år, sagde Zabrina og Jakob ja til hinanden til et lille, intimt bryllup på Københavns Rådhus med efterfølgende smørrebrødsmiddag.
"Det var en fantastisk dag, og jeg har ikke fortrudt beslutningen om at holde en lille, intim fejring i stedet for en stor fest - selvom det nok kommer senere," siger Zabrina om den store dag.
For bare to måneder senere, i april måned, fødte Zabrina parrets første søn, som hun i dag er på barsel med.

Et vaskeægte, moderne dating-eventyr. Start dit på happn her.

Mere om Kultur? Få Costumes nyhedsbrev