Birgitte Hjort Sørensen i front for Pieszak x Red Barnet-kampagne

Birgitte Hjort Sørensen har godt gang i den internationale skuespillerkarriere, men finder alligevel tid til at hjælpe børn i nød

Det danske modebrand Pieszak har netop lanceret deres nye charity-kollektion kaldet Pieszak x RedBarnet. Denne kollektion har til formål at hjælpe udsatte børn i hele verden, og henvender sig til folk, der ønsker at være både velklædte og gøre en forskel for børns vilkår.

Kollektionen er lavet af de lækreste materialer, som 100 % økologisk bomuld, og udgøres af både en smuk taske, forskellige T-shirts samt flere af mærkets populære jeans.

Idéen er at bygge bro til alle verdens børn, og det internationale morsealfabet har været stor inspiration for kollektionen. Eksempelvis er der i de fine striber vævet morsekoden for ‘save’.

Dansk superskuespiller i front

Pieszak x Red Barnet har tidligere på året haft blogger og iværksætter Trine Kjær i front for samarbejdet, og nu er turen kommet til den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen, en kvinde med hjertet på rette sted, der er det nye ansigt for Pieszaks initiativ.

Birgitte Hjort er på alles læber disse dage, ikke mindst på grund af sin voksende skuespillerkarriere, der efterhånden har udvidet sig til ikke bare lille Danmark, men også det store udland – ikke mindst USA, hvor hun lige nu er aktuel i den nye HBO-serie Vinyl. Her på Costume.dk kan du læse vores interview med Birgitte Hjort Sørensen om sit internationale gennembrud,

"Alle børn fortjener den bedste start på livet"

Men selvom hun er en travl dame for tiden, glemmer Birgitte Hjort Sørensen ikke sit hjemland og de gode værdier. Det er vigtigt for hende at hjælpe:

"En god barndom handler om tryghed, kærlighed og mulighed. Den tryghed det er at vide, man får mad, hvile og tag over hovedet, den kærlighed og omsorg man modtager fra de voksne i éns liv, og ikke mindst de muligheder en uddannelse giver én.

At kunne tilegne sig viden og dermed vælge den vej, man selv vil. Alle børn fortjener den bedste start på livet, og derfor er jeg så glad for og stolt over at være en del af Red Barnet x Pieszaks kampagne”

PieszakxRedBarnet-kollektionen kommer i butikkerne til marts 2016 til priser mellem 300 - 800 kroner. Alt overskud doneres direkte til Red Barnet, så også du kan være med til at gøre en forskel.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG