Kate Moss’ datter på forsiden af Vogue

Er supermodellens 13-årige datter, Lila Grace, klar til at følge i sin mors fodspor? Se den imponerende forside, der både prydes af mor og datter, her

Det er efterhånden et veldokumenteret faktum, at familier trender i modebranchen. Gigi og Bella Hadid dominerer magasinforsider verden over, og deres lillebror, Anwar, har også lige landet en modelkontrakt. Cindy Crawfords datter, Kaia Gerber, er Alexander Wangs nye muse, og sidste år forvandlede Balmain-designer Olivier Rousteing sin kampagne til en familie-affære.

Men ingen modelfamilie slår Kate Moss og hendes datter, 13-årige Lily Grace Moss Hack. Sammen optræder de på forsiden af Vogue Italias juni-nummer og i en modeserie inde i magasinet, der har fået navnet It’s All About Family, skudt af Mario Sorrenti.

Alle billederne er sort/hvide portrætter, og på forsidebilledet bærer både mor og datter tøj fra Versace, kombineret med et naturligt makeuplook.

Også i 2014, var der et andet medlem af familien Moss, som meldte sin ankomst på modelscenen, og det lader til, at Lily Grace bliver den næste i rækken.