Ny supermodel hos L'Oréal Paris

Der er kommet en ny, brasiliansk skønhed til, i L'Oréal Paris-teamet, og vi har stillet hende en række spørgsmål om skønhed, mode og livsstil

Isabeli Fontana er nyt ansigt og international talskvinde hos L'Oréal Paris, der også inkluderer andre supermodeller som Karlie Kloss, Lara Stone og Natasha Poly.

Costume har snakket med den brasilianske skønhed, der har poseret for både Elle, Harper's Bazaar, I-D og har været på forsiden af fransk Vogue i en alder af bare 19 år.

Læs med, og lær mere om den populære model, her:

SKØNHED

HVEM ER DIT SKØNHEDSIKON? “Den amerikanske model og skuespiller, Stephanie Seymour.”

HVAD ER DIT SKØNHEDSVÅBEN? “Mine Aloe vera-kapsler”

FORTÆL OS MERE OM DIN DAGLIGE SKØNHEDSRUTINE?
Min must-do rutine er at starte min dag, uanset hvad jeg skal, med spf 50 på. Hvis jeg skal til en begivenhed, bruger jeg gerne en meget let foundation, og så elsker jeg at fremhæve mine øjne med dyb sort mascara som Superstar og nogle gange tilføjer jeg Superstar superliner.”

DU HAR FANTASTISK HÅR – HVORDAN PLEJER DU DET? “Mit bedste råd er, ikke at overvaske håret og pleje det en masse. På det seneste er jeg blevet afhængig af Elvive extraordinary oil: Det er en fantastisk blanding af blomsterekstrakt, som efterlader dit hår skinnende og beskyttet.”

HVORDAN GØR DU DIG KLAR TIL EN AFTEN PÅ DEN RØDE LØBER? “Det vigtigste for mig er, at føle mig smuk og nyde mig selv. Jeg gør mit bedste for at nedtone hele dramaet omkring skønhedsforberedelse.”

HVILKE TRE TING HAR DU ALTID I DIN TASKE? “En god læbestift i farven riche, min yndlingsfarve er 335. En god concealer: Jeg har altid True match-concealeren på mig. En god eyeliner ligesom Superstar one.”

HVAD ER DIN TRÆNINGSKOST, HVIS DU HAR EN?
Æggehvide med kalkunbryst, proteinbar og grøntsager.”

HVAD ER DET BEDSTE SKØNHEDSRÅD, DU HAR FÅET FRA EN MAKEUPARTIST? “Der er så mange. Når du er omgivet af makeupartister hele tiden, er du selvfølgelig nødt til at lære nogle tricks. Det bedste råd er nok en grundlæggende én, som alle altid glemmer at nævne: Fjern altid forsigtigt makeup, og lad huden ånde fra tid til anden.”

HVAD ER DINE YNDLINGS L'ORÉAL PARIS-SKØNHEDSPRODUKTER I ØJEBLIKKET? “Jeg har endelig fundet min spot-on foundation: True match, flydende foundation, der passer passer perfekt til min hudfarve og tekstur, og så elsker jeg, at den er uden olier.

Jeg er også ret afhængig af Brow artist kit. Jeg har det altid med mig, fordi med sådan en lille box, har du så mange muligheder og en fejlfri finish.”

ET HEMMELIGT VÅGEN MOD JET-LAG? “Sport og grøn te.”

HVAD ER DIN GUILTY PLEASURE? “Jeg spiser chocolade hver dag!”

FASHION

HAR DET ALTID VÆRET DIN DRØM AT BLIVE MODEL? “Ikke rigtigt. At være model, var ikke det nemmeste og mest naturlige for mig, da jeg var ung. Jeg ville virkelig gerne hjælpe min familie, og det er grunden til jeg, at jeg startede, så jeg ville være i stand til at give dem et bedre liv.”

HVAD ER DIT HEMMELIGHED TIL AT BLIVE I BRANCHEN SÅ LÆNGE?
“Jeg kan genopfinde mig selv hele tiden. Jeg er altid den samme person, og derfor har jeg været så længe i branchen.“

HVAD ER DIT BEDSTE MINDE FRA DIN KARRIERE? “Pirelli-kalendere og Vogue-historier! Det har været en ære at arbejde for dem!”