© DEXTER NAVTY

Populært solbrille-brand åbner endelig en butik i København

Du har måske allerede set brandet Flatlists solbriller på Kim Kardashian, Travis Scott og Veneda Carter. Nu kan du selv få fingrene i et par af de cool solbriller i mærkets nye butik i København.

Solbriller er uden tvivl en af sommerens mest essentielle accessories. Hvert år trender en ny form og farve, og denne sæson ser vi især solbriller med glas i både gule, grønne og blå nuancer.

Har du endnu ikke fået investeret i årets par solbriller, er det måske tid nu. Det populære solbrille-mærke Flatlist åbner nemlig i dag deres første butik på Kronprinsessegade i København, hvor du kan købe hele brandets kollektion, der består af håndlavede italienske solbriller i lækre former og farver.

Flatlists solbriller har fået stor omtale og succes ude i verden og er gennem tiden blevet spottet på blandt andre Kim Kardashian, Travis Scott og Veneda Carter. Også herhjemme er brillerne favoritter blandt musikere som Kesi og Elias Rønnenfelt.

Håndplukket til dig

Prisen for et par solbriller fra Flatlist starter ved 1.600 kroner. Den nye butik kan besøges på Kronprinsessegade 4 i København K mandag til torsdag klokken 10-18 og lørdag klokken 10-17.

Læs mere her.