Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kvinde med drink © Pinterest

3 festlige og nemme champagne-drinks

Nytårsfesten står for døren, og forventningerne til årets store fest er som altid høje. Imponér dine gæster og skål i de lækreste hjemmelavede champagne-drinks.

Nytårsfesten er lige om hjørnet, og forventningerne til årets store fest er som altid høje.

Drinkskortet skal spækkes med gin og tonics, aperol spritz og margaritas, men champagne er og bliver den foretrukne drik nytårsaften. Vi har derfor samlet tre festlige og ikke mindst lækre opskrifter med bobler, du kan servere for dine gæster nytårsaften.

Opskrifterne er nemme at gå til, da alle kræver under fire ingredienser og maks tager 20 minutter at lave.

1. Champagne med hindbæris

Tilberedningstid: 10 min. + 5 min. kogetid

INGREDIENSER

  • 1 flaske champagne eller prosecco
  • 1/2 l vaniljeis eller frozen yoghurt
  • Hindbærsauce (kan være hjemmelavet)

PYNT- Friske hindbær til pynt

FREMGANGSMÅDE

Hjemmelavet hindbærsauce: Tilsæt en pose hindbær og 55 gram sukker i en lille gryde over medium varme. Rør og mos hindbærrene med bagsiden af en ske, indtil det hele er brudt op, og hindbærrene har udgivet deres saft. Når blandingen er helt glat, kan du fjerne den fra varmen og røre en smule vaniljeekstrakt i. Pres hindbærmassen gennem et si for at fjerne frø og klumper. Lad det køle af, inden du samler og anretter drinken.

ANRETNING

Anret drinksene i fine champagneglas, og start med en stor skefuld hindbærsauce i bunden og tilføj derefter champagnen. Slut af med en stor skefuld vaniljeis, og top af med hindbærsaucen igen. Pynt til slut med friske hindbær.

2. Skinny champagne margaritas

Tilberedningstid: 10 min.

INGREDIENSER

  • 8 spiseskefuld frisk limejuice
  • 6 spiseskefuld agave silver tequila
  • 2 teske agavesirup
  • Champagne

PYNT

  • Limeskiver til servering

FREMGANGSMÅDE

Fyld en cocktail-shaker med is. Tilføj saften fra én frisk lime samt tequilaen og agavesiruppen. Shake til det hele er mixet. Hæld det herefter i cocktailsglas, og top med champagne og limeskiver.

3. Candyfloss champagne

Tilberedningstid: 5 min.

INGREDIENSER

  • 1 flaske champagne

PYNT

  • 1 bøtte candyfloss

ANRETNING

Fyld dine champagneglas med champagne, men undlad at fylde dem helt til top. Lige før du serverer dine drinks, kan du tilføje en god portion candyfloss på toppen. Opskriften er super nem, men giver et rigtig cool og ikke mindst sødt look (og smag) til nytårsbordet.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!