3 sunde sommeropskrifter

Vi har samlet vores tre favorit sommeropskrifter her. Vælg mellem en greasy burger, en rustik boghvedegalette eller en farverig sommersalat

Vi tror på, at sommeren snart vender stærkt tilbage. For os betyder det lange, varme aftener med gode venner – og ikke mindst god mad. Her har vi teamet up med Maria fra Vanloseblues.dk og Signe fra Amillionmiles.com, der har serveret de lækreste opskrifter for os.

Vi har samlet vores tre favoritter, som du kan finde direkte på Costume.dk. Se med og lad dig inspirere til aftenens middagsbord.

Foto: Maria Engbjerg / Vanloseblues.dk

Spis snasket burger og pomfritter med god samvittighed. Denne burger indeholder hverken brød eller kød, men der er fuld smæk på smag og snask, og det ved vi jo godt er det, der virkelig betyder noget, ikke?

Den er god nok – få opskriften her.

Foto: Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com

Få sommer-feeling med opskriften på en smuk sommersalat, der spiller på alle dine smagsløg! Udover at være rig på antioxidanter, protein og sundt fedt, så er salaten propfyldt med smag og sødme fra bærrene, men med et lækkert modspil fra den syrlige vinaigrette og den salte feta, der komplementerer bærrene perfekt.

Få opskriften her.

Foto: Maria Engbjerg / Vanloseblues.dk

En galette er en grov tærte bagt uden form. Dejen er nem at ælte sammen, og skal ikke forbages. Det er derfor en hurtig og tilmed glutenfri hverdagsret. Se her, hvor nemt du kan lave en rustik sommergalette med masser af tomater.

Få opskriften her.