Açaiskål med superfood müsli
Her er en superhurtig og sund morgenmad, der er propfyldt med antioxidanter, vitaminer og mineraler, og som kun kræver en blender
AfAçaibærret er en af tidens mest hypede superfoods, og når man kigger nærmere på dets ernæring- og sundhedsmæssige kvaliteter, så er det nemt at forstå hvorfor. Açaibærret, der stammer fra Central- og Sydamerika, er proppet med antioxidanter og er derudover også rig på vitaminer, mineraler, aminosyrer og omega-3, -6 og -9 fedtsyrer.
Den klassiske açaiskål stammer oprindeligt fra Brasilien, men har hurtigt spredt sig til resten af verden i mange forskellige variationer, hvor det både spises som morgenmad, mellemmåltid og som en sund dessert.

Ingredienser
2 modne bananer (evt. frosne)
2 dl frosne blåbær
1-2 spsk açaipulver (forhandles i de fleste helsebutikker)
100 ml usødet æblejuice
Lidt flydende stevia
1 spsk superfood müsli
Hvis det skal være helt rigtigt, så skal man egentlig bruge frossen açaipulp til den klassiske açaiskål, men da det er svært at opdrive i Danmark, så kan det sagtens erstattes af açaipulver som her i stedet.

Fremgangsmåde
Tilsæt helt enkelt alle ingredienserne til en blender, og blend indtil açaismoothien har den rette konsistens.
Server straks, og top gerne açaiskålen med superfood müsli, skiveskåren banan og friske bær.
Hver tirsdag vil du på Costume Beauty finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.
