Fremgangsmåde
Start med at lave karamellen ved at tilsætte alle ingredienserne til en foodprocessor eller minihakker, og blend, indtil du har en klæbrig karamelmasse. Tilpas eventuelt mængden af peanutbutter efter din smag.
Sæt derefter karamellen i fryseren eller i køleskabet i en halv times tid, så den bliver nemmere at arbejde med. Brug derefter en ske eller dine hænder til at forme 10 små karamelkugler, og sæt dem igen i fryseren i en halv times tid.
Mens karamelkuglerne er på køl, kan du forberede den raw chokolade. Start med at smelte kokosolien i et varmt vandbad, og tilsæt derefter de resterende ingredienser. Sørg for at røre det hele godt sammen, så der ikke er nogle klumper.
Når karamelkuglerne er klar, så brug en gaffel til forsigtigt at dyppe dem i chokoladen. Gentag med alle karamelkuglerne, og sæt dem derefter på køl igen, indtil de skal nydes.
Jeg plejer at servere dem direkte fra fryseren, da de aldrig fryser helt, og derfor kan spises med det samme.
Signe Moesby Leth blogger til dagligt på Amillionmiless.com, hvor hun deler sin passion for sund og nærende mad, og her på Costume.dk vil hun hver uge friste med lækre og inspirerende opskrifter. Læs mere om Signe her.